2020-04-06 22:17

Plan roşu de intervenţie! Un microbuz cu 15 persoane s-a răsturnat în Dolj. Două persoane au murit

 |  13:34
Plan roşu de intervenţie! Un microbuz cu 15 persoane s-a răsturnat în Dolj. Două persoane au murit

Un microbuz în care se aflau 15 persoane s-a răsturnat, miercuri, în afara părţii carosabile în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind trimise mai multe echipaje la faţa locului.

„Din primele date se pare că un microbuz care se deplasa pe DN 65, dinspre Balș către Craiova, s-a răsturnat pe partea carosabilă, în una dintre curbele din zona respectivă. Mai multor persoane li se acordă îngrijiri medicale. Este posibil ca două persoane să fi decedat”, au explicat poliţiştii doljeni.

Potrivit ISU Dolj, un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în localitatea Pieleşti. "Având în vedere numărul ocupanţilor, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. Pentru intervenţia imediată, în zona indicată au fost trimise o descarcarare, două autospeciale pentru transport victime multiple şi două ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a transmis ISU Dolj.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate într-o curbă periculoasă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine