2019-07-24 12:20

Plângerea PENALĂ împotriva soţilor Iohannis a ajuns la Parchetul General

 |  15:18
Plângerea PENALĂ împotriva soţilor Iohannis a ajuns la Parchetul General

Dosarul deschis ca urmare a unei plângeri formulate pe numele soților Iohannis a fost trimis de Parchetul Curții de Apel Alba Iulia la Parchetul General, au precizat reprezentanții parchetului din Alba.

Plângerea a fost depusă iniţial la DNA. Procurorii anticorupție au declinat cauza la Parchetul Curții de Apel Alba, iar de acolo, acesta a fost trimis înapoi la Parchetul General.

"Există un dosar înregistrat pe 4 iunie, declinat de DNA. Urmează a fi repartizat unui procuror", a declarat, săptămâna trecută, pentru STIRIPESURSE.RO, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Redacția Lumeajustitiei.ro a depus sesizare penală la DNA împotriva soților Klaus și Carmen Iohannis la începutul lunii mai. Faptele sesizate sunt abuz în serviciu, fals, spălare de bani şi grup infracțional organizat, privind obţinerea nelegală a sumei de 320.000 euro.

Plângerea vizează două imobile din centrul Sibiului, în posesia cărora familia Iohannis ar fi intrat începând cu anul 1999, menţionând că de pe urma închirierii unuia dintre acestea ar fi încasat 320.000 euro.

"În ultimii 14 ani, soţii Iohannis şi Ioan Bastea au câştigat câte 320.000 euro (640.000 euro în total) din închirierea acestui spaţiu comercial, potrivit contractelor de închiriere. Astfel, trei din cele şase „case”, câte sunt consemnate, în total, în declaraţia de avere a numitului Klaus Werner Iohannis, au fost cumparate cu banii proveniţi din închirierea acestui spatiu comercial, patru din cele şase „case” ale preşedintelui României – cele trei menţionate mai sus şi spatiul comercial de sine stătător – au o origine juridică considerată de instanţe ilegală", arată luju.ro în plângere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

ANONIM
12 Iun 2018

Sper sa raspunzi si sa faci puscarie tu si femei ta hotule infractor ajuns sa conduci o tara pe nedrept.Nesimtitule!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray