2020-04-06 22:20

Plătim falși revoluționari cu 2.200 de lei pe lună. Vezi LISTA celor care iau banii ilegal

 |  12:19
Plătim falși revoluționari cu 2.200 de lei pe lună. Vezi LISTA celor care iau banii ilegal

Conform unor informații neoficiale, niciun certificat de fals de revoluționar nu ar fi fost retras până în prezent. Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu acuză faptul că există sute de persoane care au primit calitatea de „revoluţionari” şi beneficiază de toate drepturile aferente, deşi există decizii definitive că au fost colaboratori sau ofiţeri ai Securităţii.

In fișierul atașat veți găsit un tabel elaborat recent de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, instituție decorată azi de Președintele Iohannis, care cuprinde persoanele care au primit calitatea de ”revoluționari”, beneficiind de toate drepturile ce decurg conform legii din această calitate (inclusiv o indemnizație de 2.200 lei lunar), dar care au primit decizii definitive și irevocabile de colaboratori sau de ofițeri ai Securității, potrivit OUG 24/2008. 

Nu toate numele au fost încă publicate în Monitorul Oficial (din lipsă de bani - costă cam 500 lei fiecare pagină a sentinței instanței, rămase definitive, deci se adună sume considerabile), a explicat fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu.

"Întreb Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor dacă au retras aceste certificate, așa cum prevede legea. Anul trecut, CNSAS a transmis la SSPR, prin Adresa Nr. P 7031/25.10.2018, adresată lui Vintilă Meșter, 2 liste: prima cu 149 de persoane al căror nume a fost publicat în Monitorul Oficial, și o altă listă cu numele a 41 de persoane care aveau decizii definitive, dar nu puteau fi publicate. Între timp, s-au mai adăugat alte nume, din procesele finalizate și din deciziile care în octombrie anul trecut încă nu erau legalizate, ci doar pronunțate. Veți găsi în tabel stadiul publicării fiecărei decizii", a scris Vlad Alexandrescu pe pagina s-a de socializare.

Conform unor informații neoficiale, niciun certificat nu ar fi fost retras până în prezent. "Cer Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluționarilor să clarifice acest aspect într-un comunicat public și să aplice legea", a conchis Alexandrescu.

Vezi aici intreag lista cu falsii revolutionari:

https://drive.google.com/file/d/1Ih-TPvCv9htKv3UtIFAN2krMrzNAoa3P/view


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-22Parerea ta...

ROMANIA TREZESTE-TE
22 Dec 2019

LISTA CU FALSI REVOLUTIONARI ESTE CU MULT MAI MARE DECAT CEA REDATA in primul rand nu a fost o revolutie ci o LOVITURA DE STAT... .......UNII SUNT FALSI DAR SUNT SI CRIMINALI..... ALTII SUNT FALSI DAR SI HOTI FALSI SI MAFIOTI,.....
MARTAVALERIA
26 Dec 2019

Au fost falşi revoluţionari ,de 30 de ani primesc bani de la stat şi alte beneficii,păi in aceste condiţii trebuie să le confişte sumele şi să fie pedepsiţi pentru declaraţii false,aceasta e hoţie.Am o intrebare :pana când âi platim pe cei care nu au nici un handicap,dar sunt urmaşii celor decedaţi?
CHISAMERA PETRE PENSIONAR.
27 Dec 2019

Eu am fost la revolutie din prima zi și până n ultima zi cu băiatul meu ' din convingere pt.tara 'și n-avem certificat de revolutionari. Doresc ca de aceste certificate să beneficieze numai ce-i răniți și urmașii celor dispăruți.
IOHAN
27 Dec 2019

Va mai dau un nume:Rusulescu Petru loc Traian Vuia jud Timiș, nu are nici o legatura cu revolutia.In timpul evenimentelor era acasă cu familia și foarte tîrziu prin martori falși a apărut ca revoluționar si-mi rîde mie in fata care am 42 de ani de muncă și o pensie de 1800 lei.
ALEXANDRA VASILIU
28 Dec 2019

Este intolerabil , golanie si hotie ! In toate orasele exista acesti " revolutionari " care si-au cumparat certificate false. Am trait toate momentele si cunosc personajele acestea , in acea tulbure perioada cumparau certificate numai cei care aveau multi bani , bani ascunsi ! Numai drepturi si beneficii au de 30 de ani , nu concep cum pot trai cu aceasta povara ! Poate ca pare o utopie dar pana cand nu se va infiinta o linie telefonica gratuita , unde sub anonimat sa fie denuntati acesti marsavi banditi , nu vor putea fi determinati !
AUGUSTIN
28 Dec 2019

Da , care sunt fosti turnatori afara cu ei , cei adevarati merita indemnizatia de 2000 lei , datorita lor si detinutii politici primesc indemnizatie , desi ei nu au dat jos regimul , tot datorita Revolutionarilor si veteranii de razboi primesc indemnizatii , desi au fost in razboi la ordin , Revolutionarii au iesit benevol , aici ii toata diferenta intre ei , ne-au scapat de ceasca si comunism , ca mai sunt cativa fosti activisti , sau care plang dupa ceasca nu conteaza , sunt in minoritate absoluta , sunt aia care se aprovizionau la cantina partidului . Acum prin aparitia OUG 95 mai sunt doar cca 4000 de Revolutionari ...cinste lor ca si-au riscat viata lor si a familiei , ei sunt pe primul , sunt singurii care iau indemnizatie de gratitudine din partea statului , ranitii si arestatii iau indemnizatie de recunostinta , sunt multi dintre ei care au fost arestati sau raniti din greseala , arestatii nu au declaratii ca au iesit contra comunismului , toti zic ca au fost areststi din greseala .
MAGDALENA NISTOR
30 Dec 2019

Sotul desi a avut certificat de revolutionar (,certificat dat chiar la revolutie ptr ca a participat chiar din prima zi) ,nu i sa dat nici un drept pe cind multi au pensii si suprafete de teren gratuit cu toate ca sotul meu mi a spus ca nu erau cu ei Romania a ajuns de dupa revolutie pe mina citorva personaje care au pus monopol pe tara s-au organizat in asa fel incit totul sa depinda de ei si ptr ei
IOAN CRISTEA
01 Ian 2020

Multe comentarii au ascunsa invidia si ura.Autoritatile abilitate ar trebuii sa faca ordine in acesta privinta noi suntem tot timpul SUBIECTIVI in comentarii.
M3ST3SSO
31 Ian 2020

Alt caz : Helmut Ducadam. Din declarația sa reiese expres că a " cumpărat 3000 de lumânări " pe care le-a aprins și le-a pus pe strada pe care, anterior , militarii au tras în Oameni. UN GEST FRUMOS !!! Dar, complect IRELEVANT dacă-l privim prin prisma OUG 95. Un gest frumos nu te face DETERMINANT.
M3ST3SSO
31 Ian 2020

Cornel Dinu, din declarația sa reiese că-n perioada 23(sublinez ) - 26.12.1989 s-a aflat la domiciliul lui Ion Iliescu , pentru a avea grijă de dna. Nina. Conform cu OUG 95 nu se încadrează nici ca Fapte , nici ca Dată. Dar el Este LUPTĂTOR CU Rol DETERMINANT .
M3ST3SSO
31 Ian 2020

Comentariul cu Ion Iliescu FALS Luptător cu Rol Determinant , de ce nu-l publicați?????!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine