2020-08-04 21:14

Plenul CSM, aşteptat să valideze rezultatele concursului pentru şefia Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie

 |  09:00
Plenul CSM, aşteptat să valideze rezultatele concursului pentru şefia Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie

Plenul CSM este aşteptat să valideze joi rezultatele concursului pentru conducerea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, la care adjunctul secţiei, Adina Florea, s-a situat pe primul loc.

Adina Florea s-a clasat pe primul loc la concursul pentru şefia Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, post rămas vacant după numirea lui Gheorghe Stan judecător la Curtea Constituţională, ea clasându-se pe primul loc după susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor funcţiei de conducere.

Validarea rezultatului concursului şi numirea în funcţie a candidatului admis se află pe poziţia 14 pe ordinea de zi a şedinţei de joi a plenului CSM, programată să înceapă la ora 12:00.

Adina Florea a obţinut punctajul 9,86.

Pe locul al doilea s-a situat Sorin Eugen Iasinovschi cu punctaj final 8,85, în timp ce Bogdan Pîrlog, procurorul care a deschis ancheta referitoare la evenimentele din 10 august 2018, din Piaţa Victoriei, a obţinut punctajul 3,85.

Conform CSM, rezultatele sunt definitive şi nu pot fi contestate.

Candidaţii au susţinut un interviu şi au prezentat un proiect referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-20Parerea ta...

AOLEU CE FATA AM
20 Iun 2019

Doamne fereste, doamne ferește, ptiu DOAMNE FERESTE, la soare te poti uita , dar la ea BA.
MARFA URITA
20 Iun 2019

fata ss nazi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz