2020-07-14 04:33

PLEȘOIANU cere expulzarea ambasadorului SUA din România. Ce a provocat furia deputatului PSD

 |  15:52
PLEȘOIANU cere expulzarea ambasadorului SUA din România. Ce a provocat furia deputatului PSD

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu solicită ''expulzarea'' ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, despre care susține că s-a amestecat nepermis de mult în activitatea parlamentară și guvernamentală a României.

"Date fiind ingerințele repetate în treburile interne ale țării mele, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm. Dacă suntem cu adevărat un stat independent și suveran, dacă ne respectăm Constituția și pe noi înșine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador în activitatea parlamentară și guvernamentală, precum și în politica românească în ansamblul ei", a scris Pleșoianu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, deputatul îi impută ambasadorului SUA pozițiile privind sistemul de justiție, dar și faptul că a susținut protestele antiguvernamentale.

"În comunicatul Ambasadei SUA scrie așa: 'Statele Unite au luat cunoștință de propunerile Ministerului Justiției din 23 august cu îngrijorare pentru independența sistemului judiciar'. Ce anume vă 'îngrijorează', domnule Klemm? Faptul că vrem să avem un stat de drept adevărat și nu un pașalâc al procurorilor? Faptul că vrem să punem ordine în haosul judiciar controlat pe care l-ați susținut frenetic pentru că v-a servit anumite interese? (...) Să mai amintesc faptul că v-ați declarat inspirat de protestele manipulate și controlate care au dus la dărâmarea unui guvern legitim? (...) Apoi, ați îndemnat pe față la vot împotriva partidului care guverna legitim. (...)", a arătat deputatul social-democrat.

Pleșoianu le-a cerut ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, și premierului Mihai Tudose să ia măsurile care se impun și să arate Americii că România merită respect.

"Pentru toate acestea și pentru multe alte afirmații, poziționări și atitudini de stăpân de colonie, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm. E cazul ca America să înceapă să ne trateze cu respect real!", a conchis deputatul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-30Parerea ta...

MIKIM
30 Aug 2017

Merg si eu o statie.
TICALOSULE
30 Aug 2017

NOI ROMANI ITI CEREM SA PREZINTI PUBLIC CERTIFICAT MEDICAL DE LA O COMISIE DE PSIHATRI DIN SUA.......
@TICăLOSULE....
30 Aug 2017

Vorbește STRICT în numele tău, nu în numele întregului popor, că nu știi CINE cu CINE ȚINE! Aici, ARE DREPTATE! Când politicul își lasă MEREU izmenele în vine, îi înjurăm! Când și le ridică, îi blabăm! Hai să nu fim noi nebuni, nu el! Klemm/ă ăsta, s-a băgat și în Ținutul Secuiesc să le dea apă la moară ălora, el propune, el dispune...i-a mai dă-l în mă-sa!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Aug 2017

porcul astaPSD-ist e din clica mafiota UDREA-GHITA-DRAGNEA.......ca sa stiti despre cine vorbim aici...marele patri-HOTZ....face pe nationalistul...ha ha ha...sigur ca da...si marmotele-curve-kusher plimbau geamantanele de milioane de euroi CASH prin DUBAI,PARIS,MONACO,CIPRU..............ha ha ha cine face pe cinstitul....un porc al mafiei
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz