2020-08-09 20:59

PMB: 17 persoane vor fi RELOCATE, în urma incendiului din Centrul Vechi

 |  12:13
PMB: 17 persoane vor fi RELOCATE, în urma incendiului din Centrul Vechi

Primăria Capitalei informează că a început procedurile de relocare a 17 persoane, după incendiul care a avut loc, duminică dimineaţa, pe Strada Smârdan din Centrul Vechi al Capitalei, informează Agerpres.

De asemenea, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti a declanşat o acţiune de reverificare a cluburilor şi restaurantelor din Centrul Istoric, anunţă PMB, prin intermediul unui comunicat. "Primăria Municipiului Bucureşti a început procedurile de relocare a 17 persoane, după incendiul care a avut loc în această dimineaţă pe Strada Smârdan, în locuinţele de necesitate din Bd. Naţiunilor Unite, întrucât locuinţele lor au fost afectate de intervenţiile asupra incendiului. Este vorba despre cinci familii care locuiau în blocul vecin celui afectat de incendiu, şi care momentan este deconectat de la utilităţi. Blocul este una dintre clădirile unde Primăria Capitalei desfăşoară, prin Compania Municipală Consolidări, lucrări de punere în siguranţă şi consolidare", se arată în comunicatul PMB. Conform aceleiaşi surse, Direcţia Generală Poliţie Locală şi Control (DGPLC) a declanşat duminică o amplă acţiune de reverificare a cluburilor şi restaurantelor din zonă, împreună cu echipe ale Inspectoratului de Stat în Construcţii şi ale societăţilor Apa Nova, Enel şi Distrigaz. Aceştia vor verifica autorizaţiile de funcţionare şi de construire, inclusiv modalitatea de realizare a branşamentelor la reţelele de utilităţi.  Primăria menţionează că 40 de angajaţi ai Direcţiei Generale Poliţia Locală şi Control au intervenit în această dimineaţă, alături de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, eliberând zona şi facilitând intervenţia. 

Incendiul a izbucnit, duminică dimineaţă, în podul unei clădiri de pe strada Smârdan, folosită ca spaţiu de depozitare, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov. Conform aceleaşi surse, focul s-a extins şi la acoperişul unui alt corp de clădire.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz