2020-07-11 18:33

Poliția, în ALERTĂ: Elicopterele MAI survolează Capitala și șapte județe

 |  20:05
Poliția, în ALERTĂ: Elicopterele MAI survolează Capitala și șapte județe

După incidentele din prima zi de Paști, Ministerul Afacerilor Interne a decis suplimentarea forțelor din teren, în toată țara pentru a preveni apariția unor noi conflicte.

Numărul angajaților MAI a fost suplimentat, astfel că în toată țara, începând de luni, de la ora 17, vor acționa încă 1.000 de luptători de la Poliție și Jandarmerie, pe lângă efectivele care sunt în mod obisșnuit în teren. Pe lângă acestea, 2 elicoptere ale Inspectoratului de Aviație vor supraveghea din aer zonele în care s-au produs incidente și nu numai, scrie Stiripesurse.

În țară vor acționa suplimentar 154 de grupe formate din 4-10 membri cu efective de la Serviciului pentru Intervenții și Actiuni Speciale al Politiei Romane - 4 grupe; Serviciilor pentru Acțiuni Speciale ale fiecărui județ, cu câte 2 grupe; Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, cu 18 grupe; Direcției Generale de Jandarmi a Municpiului București, cu 12 grupe; celor 8 Grupări Mobile de Jandarmi, cu câte 4 grupe.

Toate aceste forțe vor merge în zonele în care sunt români veniți din străinătate, despre care există informații că sunt cunoscute cu preocupări infracționale.

Mai mult, în București și județele Ilfov, Ialomița, Prahova, Argeș, Teleorman, Giurgiu și Călărași, zonele vor fi survolate de 2 elicoptere ale MAI care vor sprijini dispozitivele de la sol cu imagini de ansamblu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-20

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ISTORIC
21 Apr 2020

Nu se termina paranghelia niciodata . Toate pramatiile alungate din Europa , cei care se simt bolnavi , fara asigurari medicale . Nu ii trateaza si vin acasa . Sa vedem ce maninca ? Sa faca ferme agricole , santiere speciale pentru ei . Cu planuri de infrastructura si dezvoltare mari sa reconstruit America anilor 1930
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz