2020-06-05 01:07

Poliţia Locală Buziaş a fost ÎNCHISĂ, după ce un agent a fost confirmat cu COVID-19

 |  14:08
Poliţia Locală Buziaş a fost ÎNCHISĂ, după ce un agent a fost confirmat cu COVID-19

Sediul Poliției Locale Buziaș a fost închis după ce unul dintre agenţi a fost confirmat cu coronavirus. El ar fi fost infectat de către soţia sa, însă timp de o săptămână a fost la muncă, până când consoarta a primit rezultatul pozitiv. Acesta a intrat în contact în acest timp cu au alţi colegi, cu angajați ai IPJ din cadrul Poliției Buziaș, şi a participat la alte acţiuni în Buziaş, scrie tion.ro.

Soția polițistului ar fi fost cea care s-a îmbolnăvit prima, pe 20 martie. Avea simptome de gripă și a fost tratată inițial acasă. Pe 27 martie femeia a fost testată pozitiv, iar în 28 au venit rezultate pozitive și pentru soțul ei. Bărbatul nu are însă simptome și este internat în stare bună la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.Sediul Poliției locale Buziaș a fost închis. În total, sunt în izolare 10 polițiști - 7 politiști locali și 3 de la IPJ.

"El a intrat în izolare când s-a aflat că soția a avut test pozitiv. Imedit i-am izolat pe cei care au intrat în contact cu el. Și de la poliția națională sunt trei persoane care au intrat în contact cu el. Soția este bolnavă din 20. De atunci a stat la pat, până în 27. În 27 au dus-o la Spitalul Județean, iar apoi au ieșit testele. Sediul poliției este închis. Noi am tot dezinfectat, dar am înețeles că trebuie să vină cei de la DSP să dezinfecteze”, a spus primarul din Buziaș, Sorin Munteanu, pentru tion.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine