2019-07-19 11:01

Poliţia Neamţ a deschis dosar penal după concertul Carla s Dreams

 |  07:43
Poliţia Neamţ a deschis dosar penal după concertul Carla s Dreams

Poliţia Neamţ a deschis, sâmbătă, un dosar penal pentru infracţiunile de vătamare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănatatea în muncă. Acţiunea oamenilor legii are loc după ce, vineri seară, mai multor persoane li s-a făcut rău la concertul Carla's Dreams, care a fost oprit de reprezentanţii trupei.

„Urmare a evenimentului din seara zilei de 20.05.2016, ce a avut loc într-un spaţiu comercial din municipiul Piatra Neamţ, poliţiştii nemţeni au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvarşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ. Astfel, în cursul zilei de astăzi au avut loc primele audieri în dosar", a precizat Poliţia Neamţ, într-un comunicat de presă.

Un număr de nouă persoane care asistau la concertul Carla's Dreams au avut nevoie de asistenţă medicală după ce li s-a făcut rău, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

"Din cauza faptului că era un număr foarte mare de persoane într-un spaţiu foarte mic şi nu se mai putea asigura o eventuală evacuare în condiţii de siguranţă, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a dispus deplasarea la faţa locului a inspectorilor de prevenire pentru a efectua verificări suplimentare destinate siguranţei participanţilor. Din cauza apariţiei stărilor de leşin în rândul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la faţa locului, plt.maj. Buţurcă Cătălin, împreună cu organizatorii au decis sistarea concertului. Echipajul de pompieri a colaborat foarte bine cu echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, condus de dr. Albu Dorice, fiind asistate nouă persoane, dintre care patru au fost transportate la spital", a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, într-un comunicat.

Sursa citată a mai menţionat că inspectorul şef a dispus evacuarea ordonată a persoanelor, acţiune în care au colaborat efectivele ISU, forţele de jandarmi aflate la faţa locului şi reprezentanţii firmei de pază.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-22

In legatura cu acest articol...

Primar Piatra Neamţ: Galleria Mall nu a cerut autorizație pentru concertul Carla s Dream

ISU Neamţ, precizări despre incidentul de la concertul formaţiei Carla Dreams

Concertul trupei Carla s Dreams de la Piatra Neamţ, oprit. Mai multor persoane li s-a făcut rău
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray