2020-07-10 17:07

Poliţia Română: Ample percheziţii într-un dosar de înşelăciune. Prejudiciul - peste un milion lei

 |  08:16
Poliţia Română: Ample percheziţii într-un dosar de înşelăciune. Prejudiciul - peste un milion lei

Poliţia Română a anunţat, miercuri dimineaţă, într-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, efectuează mai multe percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Prejudiciul produs în acest caz este estimat la peste un milion de lei.

Potrivit sursei citate, oamenii legii pun în aplicare „61 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Călăraşi, Buzău, Giurgiu, Prahova şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”.

Poliţia Română a mai arătat că „din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în baza unor adeverinţe false, au obţinut, de la mai multe unităţi bancare şi financiar nebancare, diferite credite, în valoare totală de 1.200.000 de lei, sumă ce constituie prejudiciul creat prin activitatea infracţională, în dauna instituţiilor respective”.

Persoanele vizate în ancheta poliţiştilor urmează să fie duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 3.

Sursa citată a menţionat că „acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz