2020-07-07 10:02

Poliția Română, primele precizări în cazul Polițistul Godină

 |  20:12
Poliția Română, primele precizări în cazul Polițistul Godină

Poliţia a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov cu privire la situaţia semnalată de poliţistul Marian Godină, respectiv presiunile făcute de superiorii săi după ce a reţinut un permis de conducere, a transmis, marţi, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţistul de Rutieră, care a publicat recent o carte în care povesteşte despre peripeţiile din trafic, a scris pe pagina sa de Facebook că în urma unui incident din trafic, în care a oprit o maşină în care se afla directorul Crucii Roşii din Braşov, a avut probleme cu superiorii săi, care l-au acuzat că nu s-a prezentat şi că ar fi avut un "ton arogant".

În urma acuzaţiilor, poliţistul a scris pe Facebook că mama sa a ajuns la spital în stare gravă şi că el vrea să-şi dea demisia.

"Apreciem solidaritatea arătată față de colegul nostru Marian Godină și pentru a răspunde ,,sesizărilor" primite astăzi de la voi, precizăm că: Marian Godină nu a făcut obiectul controlului demarat, în această dimineață, la I.P.J. Brașov. Acest control a vizat lămurirea aspectelor semnalate în spațiul public. După efectuarea primelor verificări de către Direcția Control Intern din I.G.P.R., a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov. Vă mulțumim pentru interesul pe care îl manifestați față de Poliția Română și vă asigurăm că toate opiniile dumneavoastră sunt importante pentru noi "precizează Poliția Română.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-16Parerea ta...

CE IPOCRITE PRECIZăRI....
16 Feb 2016

Când boul ăla de chestor l-a umilit întrebându-l dacă are refulări, frustrări... în râsul altor panarame din birou care gândeau la fel de pervers ca și tâmpitul ăla de șef ...nu mă miră că , în ciuda faptului că avem pe rând - miliție (nu poliție) locală, cea de la M.A.I. și jandarmerie, tot aiurea e pe străzi, prin cartiere! Vine vara acuș...să vezi tâmpite cu plozi în parc până la 24.00-01.00 noaptea în parc, apoi vin golanii, până la 5 dimineața ȘI NIMENI NU FACE NIMIC - nici loazele alea de părinți, nici miliția care-i vădit deranjată când e apelată, de parcă acostezi o femeie ușoară de pe centură! Să fie de râs!
țIN-TE TARE GODINă!
16 Feb 2016

De astfel de polițiști avem nevoie...DE O SCHIMBARE de macaz, de mentalitate și, DE PROFESIONALISM!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz