2020-08-12 12:52

Poliţist de la Brigada Rutieră, implicat în accident. Şoferul care l-a lovit cu maşina, cercetat pentru tentativă de omor

 |  07:26
Poliţist de la Brigada Rutieră, implicat în accident. Şoferul care l-a lovit cu maşina, cercetat pentru tentativă de omor

Şoferul turc care a intrat cu maşina într-un poliţist de la Brigada Rutieră este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. Ancheta în acest caz este efectuată de poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Oamenii legii aşteaptă rezultatele probelor biologice prelevate la spital pentru stabilirea alcoolemiei, transmote Mediafax.

Procurorul de caz, Rareş Stan, a precizat, că bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. De asemenea, şoferului turc i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

"S-a emis un mandat în lipsă pentru suspect, însă audierea acestuia la spital nu a fost posibilă. Starea medicală nu permite audierea lui", a afirmat procurorul.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei pentru a efectua un control în trafic.

În momentul în care agentul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, după care a accelerat şi l-a lovit pe poliţist. Agentul a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil.

Şoferul a fugit de la locul accidentului, el fiind prins ulterior în Pipera. Din cauza vitezei excesive, acesta a lovit un scuar şi a fost proiectat într-un gard.

Poliţistul rănit în incident are politraumatisme, el fiind internat în stare gravă la spital. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-03

In legatura cu acest articol...

Mandat de arestare în lipsă pentru omul de afaceri turc care a accidentat un poliţist de la Brigada Rutieră
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz