2019-10-23 05:35

Polițist din trupele speciale, în STARE CRITICĂ după ce a fost tăiat de un interlop cu o sabie. Reacția MAI

 |  09:26
Polițist din trupele speciale, în STARE CRITICĂ după ce a fost tăiat de un interlop cu o sabie. Reacția MAI

Un ofiţer din trupele speciale a fost rănit grav cu o sabie marţi dimineaţă, în timpul unor percheziţii la Rădăuţi. Poliţia Română a transmis, în urmă cu puţin timp, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a fost grav rănit în această dimineaţă.

"Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, care, în această dimineaţă, a fost rănit foarte grav, la cap şi braţ, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toţii ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, si sa se întoarcă în rândurile noastre sănătos!", este mesajul Poliţiei Române, conform News.ro.

”El a fost transportat la spitalul din Suceava unde este supus unei evaluări medicale aprofundate. Specialiştii de la Departamentul Pentru Situaţii de Urgenţă din MAI monitorizează situaţia şi dacă se va impune o intervenţie neurochirurgicală, colegul nostru o să fie transportat la un centru medical universitar. De asemenea, un elicopter SMURD este pregătit de intervenţie, pentru cazul în care va fi nevoie”, au transmis reprezentanţii MAI.

În momentul în care a fost atacat, poliţistul participa la percheziţii în Rădăuţi.

Poliţistul se află la spital, starea sa fiind evaluată pentru a se stabili dacă este necesar să fie transportat la un spital din Capitală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Dec 2017

nu pricep....cand se face o perchezitie politia vine cu mai multi agenti//colegii ce faceau cand asta era taiat cu sabia?se presupune ca lucrezi in echipa si colegii trebuie sa te apere de "fanespoitorul din radauti'
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray