2019-12-05 16:31

Poliţist mort, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe un bulevard din Capitală

 |  07:23
Poliţist mort, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe un bulevard din Capitală

Un poliţist de la Brigada Rutieră a murit marţi seara, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe un bulevard din Capitală unde au loc lucrări. Agentul fusese transportat în stare gravă la Spitalul Universitar, unde a decedat ulterior, potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax.

Cadrele medicale au încercat să îl resusciteze pe poliţistul de la Brigada Rutieră, însă fără rezultat.

Şeful Serviciului de Presă al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a precizat că accidentul a avut loc în zona Casei Radio, pe bulevardul Ştirbei Vodă. Poliţistul a căzut cu motocicleta într-o groapă care era semnalizată, în condiţiile în care în zonă au loc lucrări.

Diana Sarca a mai spus că agentul se îndrepta către o zonă în care ar fi urmat să fluidizeze circulaţia, el lucrând în Brigada Rutieră a Capitalei de la vârsta de 20 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-21

In legatura cu acest articol...

Viceprimarul Capitalei: Traficul în Bucureşti nu poate fi dirijat doar de poliţiştii de la Rutieră
Parerea ta...

TICU
21 Oct 2015

Nu e de mirare atâta timp cât semnele de pericol la noi se plasează constant chiar pe marginea gropii de pe stradă. Constat că asta e regula la noi. În ţările civilizate, însă, semnalizarea unui pericol pe stradă, este făcută cu multe zeci de metri înainte, tocmai pentru a avea timp şoferii să frâneze.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray