2019-08-22 18:40

Polițiștii au ANIHILIAT cea mai importantă grupare de traficanți de DROGURI din Capitală

 |  21:31
Polițiștii au ANIHILIAT cea mai importantă grupare de traficanți de DROGURI din Capitală

Ofițerii antidrog au anihilat una dintre cele mai importante grupări de traficanți de droguri din Capitală. Operațiunea ''Teheran'' s-a întins pe doi ani, până când liderii grupării - doi cetățeni iranieni - au fost arestați. Gruparea era principala furnizoare de heroină pentru piața din București, un statut la care liderii au ajuns după ce și-au eliminat concurența.

Până în urmă cu doi ani la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate București se adunaseră zeci de dosare care duceau către un furnizor important pe care nimeni nu voia să îl dezvăluie.

Până la urmă, ofițerii antidrog au prins un fir.

Informațiile au devenit din ce în ce mai clare, iar anchetatorii au aflat că liderii grupaării erau doi cetășeni iranieni, care se aprovizionau din țara de origine.

Heroina era trimisă în România în colete de cel mult 10 kilograme și întotdeauna erau folosite drept carăuși persoane fără posibilităși financiare.

Din estimările polițiștilor zeci de kilograme de heroină au ajuns în București.

De fapt, spun polițiștii antidrog, peste 50% din heroina din Capitală era furnizată de această grupare, care avea doar 4 membri. De la ei cumpărau și cei care se ocupau de distribuția stradală.

Și din păcate există cerere suficientă.

Iar heroina vândută de iranieni era de calitate, spun polițiștii, cu o puritate de 42%. Efectele consumului sunt însă devastatoare.

Și mai spun surse autorizate că în anii 90, liderii grupării ar fi comandat un asasinat, dus la îndeplinire de un cetățean basarabean, pentru a-și elimina un rival.

Toți cei 4 membri ai grupării au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray