2020-07-14 07:17

Poliţiştii violatori din Călăraşi au recunoscut relaţiile sexuale cu minora

 |  18:19
Poliţiştii violatori din Călăraşi au recunoscut relaţiile sexuale cu minora

Cei doi poliţişti de la Ordine Publică din Călăraşi sunt în acest moment arestaţi preventiv pentru viol. Ei recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale cu fata de 15 ani, dar spun că minora a consimţit.

De altfel, avocatul unuia dintre agenţi a declarat chiar că cei doi poliţişti prezintă mai multă credibilitate decât minora de 15 ani. Fata era fugită dintr-un centru de plasament din Perişoru.

Adrian Nicuşor Şerban şi Daniel Florentin Dumitriu au admis că au întreţinut relaţii sexuale orale cu fata, însă spun cu convingere că totul s-a întâmplat cu consimţământul acesteia, nu a existat niciun fel de constrângere ”nici fizică, nici morală”.

Pe data de 5 august, cei doi reprezentanţi ai forţelor de ordine locală au fost trimişi să o recupereze pe minora fugită din centrul de plasament. Din audierile în faţa instanţei, a reieşit faptul că cei doi poliţişti au dus-o pe fată pe un câmp de lângă Călăraşi şi au întreţinut, pe rând, relaţii sexuale orale cu aceasta chiar în maşina poliţiei. În timp ce unul dintre ei avea relaţii sexuale cu minora respectivă a fost surprins de un cioban care i-a întrebat ce fac acolo. Reacţia acestora a fost una relaxată şi au glumit cu ciobanul despre ce făceau.

Ciobanul a sunat însă la poliţie, spunând că doi poliţişti întreţin relaţii sexuale cu o fată pe un câmp. Acesta a raportat inclusiv numărul maşinii, o altă patrulă deplasându-se la faţa locului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-11Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
11 Aug 2015

INCULPAT AI VIOLAT MINORA>>>>NU DOM JUDECATOR...EA NE-A VIOLAT PE AMANDOI...SI CAND SA SCOATEM PISTOALELE A FUGIT...>>>>NAZISTILOR...DE CE NU AVETI IZMENE CU PIN-COD DE LA OPREA IZMENARUL SI FIRMA UTI...>>>PAI STITI ERA FIRMA UTI IN CONCEDIU SI NU AM MAI APUCAT SA NE CUMPARAM,CA NU ERA O PROBLEMA 80DE MII DE EURO O PERECHE DE IZMENE>>>BINE...ATUNCI SA VA CUMPARATI IZMENE CU PIN COD VERSIUNEA PENTRU PUSCARIASI...TOT DE LA OPREA-UTI
PFIU, DRACE!
11 Aug 2015

De ce nu-mi afisati comentariile?!
CROCODILE!
11 Aug 2015

Se pare ca tu nu esti cenzurat pt.ca esti sub ACOPERIRE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz