2020-02-26 18:38

Poliţiştii din Bacău le dau de furcă traficanţilor de ţigări. Arme, bani, telefoane şi 36.000 de ţigarete confiscate de la traficanţi

 |  19:39

Poliţiştiidin cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au reuşit o capturăimpresionantă în urma unei serii de acţiuni concertate care au avut loc încursul zilei de sâmbătă. După organizarea unui flagrant şi a opt percheziţiidomiciliare, în urma cărora două persoane au fost reţinute, poliţiştii auconfiscat circa 36.000 de ţigarete, provenite din contrabandă, bani, arme,telefoane mobile şi obiecte pirotehnice.

Potrivitunui comunicat remis duminică de IGPR, poliţiştii băcăuani, coordonaţi de unprocuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău şi cu sprijinul ofiţerilorDirecţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, au organizat un flagrantpentru a-l reţine pe un tânăr de 30 de ani, care transporta cu un autoturism17.160 de ţigarete din Republica Moldova.

Totpe linia combaterii contrabandei cu ţigări, poliţiştii au făcut sâmbătă optpercheziţii domiciliare la locuinţeleunor suspecţi (şapte în municipiul Bacău şi una în municipiul Botoşani). Înurma descinderilor au fost găsite şi confiscate 18.980 de ţigarete deprovenienţă străină, 3.840 de euro şi 11.285 de lei, 15 telefoane mobile dediferite mărci şi şase cartele SIM, două arme cu aer comprimat, 2.280 depetarde şi 381 de materiale cu încărcătură pirotehnică.

Înurma probatoriului administrat de poliţişti, doi dintre suspecţi au fostreţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru deţinere în afaraantrepozitului fiscal de produse accizabile şi evaziune fiscală. Cei doiurmează să fie prezentaţi Judecătoriei Bacău cu propunerea de arestare preventivă.O altă persoană este cercetată pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentrudeţinere ilegală de produse pirotehnice clasa I.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine