2019-10-22 09:38

Polițistul PEDOFIL a fost arestat. Este SUSPECT în alte 15 cazuri de agresiune

 |  17:38
Polițistul PEDOFIL a fost arestat. Este SUSPECT în alte 15 cazuri de agresiune

Polițistul suspectat de pedofilie, reținut luni pentru 24 de ore, a fost arestat pentru 30 de zile după ce și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor. Cazul de agresiune sexuală de vineri nu este primul. Eugen Stan, polițist la Brigada Rutieră, a recunoscut și că este autorul altor două agresiuni sexuale. Polițiștii îl suspectează și în alte 15 cazuri rămase fără autor cunoscut, în care fac verificări.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 6 au hotărât ca Eugen Stan să-și petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. El a fost audiat ieri în arestul Poliției Capitalei, dar înainte de asta a fost acasă, unde împreună cu procurorii a petrecut aproximativ o oră. Oamenii au făcut o percheziție la casa din Măgurele a polițistului, au ridicat calculatorul pe care vor face percheziții informatice, dar și haine de pe care vor ridica probe.

Pe tot parcursul nopții agentul de la Rutieră a fost audiat. El este bănuit și de alte fapte de agresiune sexuală, o parte dintre acestea ar fi fost recunoscute de agent noaptea trecută. Ar fi vorba despre trei fapte 2009, 2012 și 2016.

Au fost audieri pe tot parcursul zilei de ieri. Oamenii legii au stat de vorbă și cu părinții copiilor, iar când au ieșit din sediul Poliției Capitalei, avocatul familiei a spus că se gândesc să se constituie în parte civilă ca să ceară despăgubiri.

Poliția a anunțat că s-a deschis o anchetă  internă la Brigada Rutieră și o anchetă administrativă la Secția 22 de Poliție. Bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi fost șofer al unui șef de serviciu din Brigada Rutieră însă ar fi făcut inclusiv muncă de teren.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-09Parerea ta...

ANONIM
09 Ian 2018

Si cine il apără ca avocat? COARNA??? Mai exista acest individ , COARNA???
ANONIM
10 Ian 2018

Considerați că s-ar putea ca Poliția ''să fi descoperit" o altă "modalitate" de creștere a idicatorilor de eficiență , în rezolvarea de cazuri nerezolvate ?
EUTANASIEREA
10 Ian 2018

Criminali , violatori astia au in gena lor obsesia criminalului si a pedofilului . Nu ai ce recupera la aceste rebuturi . O injectie letala si s-ar mai curata puscariile .
CIRCUL GLOBUS MAFIA PSD
10 Ian 2018

Pedofilii astia sunt slugile perfecte pentru MAFIE...sunt santajabili si fac absolut orice li se cere indifferent cat de murder....poate va amintiti de accidentele DUBIOASE in care tot timpul e mortul de vina,si care sunt foarte multe
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray