2020-06-05 22:23

Poliţistul lovit în cap cu o sticlă necesită recuperare în străinătate

 |  18:29
Poliţistul lovit în cap cu o sticlă necesită recuperare în străinătate

Poliţistul din Târgovişte care a fostlovit cu o sticlă în cap de membrul unei grupări infracţionale are nevoie derecuperare medicală în străinătate, Sindicatul Poliţiştilor şi Vameşilor"Pro Lex" făcând apel la strângerea de fonduri, întrucât costurileajung la cel puţin 75.000 de euro. "Pro Lex" precizează că stareaneurologică a poliţistului Codruţ Oprea a cunoscut o evoluţie lent favorabilă,dar necesită recuperare în străinătate.

"În raportul medical din data de11 noiembrie se prezintă că starea lui neurologică a cunoscut o evoluţie lentfavorabilă: reacţionează la stimuli, deschide ochii şi urmăreşte cu privirea,însă este în stare vegetativă persistentă. Medicii au recomandat părinţilor luiCodruţ să treacă la etapa de recuperare medicală într-un spital specializat dinGermania sau Austria", se arată într-un comunicat de luni al "ProLex". Cheltuielile cu spitalizarea şi recuperarea se vor ridica la minimum75.000 de euro, efortul financiar fiind unul peste posibilităţile materiale alepărinţilor lui Codruţ Oprea. "Până acum, prin eforturile colegilor şi aleorganizaţiei noastre sindicale s-a strâns suma de 25.000 de euro. Pentru a maiputea spera în recuperarea tânărului de numai 24 de ani, facem apel la toţi ceicare pot să ajute, să doneze orice sumă de bani", spune Pro Lex.

Poliţistul din Târgovişte a fost lovitcu o sticlă în cap, în data de 4 septembrie 2010, într-un bar, de către unmembru al unei grupări infracţionale. El a fost transportat la Spitalul deUrgenţă Floreasca din Capitală, după ce a intrat în comă profundă. Codruţ Opreaa fost supus la două intervenţii chirurgicale de mare risc pentru îndepărtareahematomului de la nivelul creierului şi pentru efectuarea unei decompresiunicerebrale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-12-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine