2020-04-09 23:03

Poluarea din Bucuresti pune "mafia gunoaielor" sub ancheta! Compania municipala "Parcuri si Gradini" denuntata penal de Romprest

 |  12:20
Poluarea din Bucuresti pune "mafia gunoaielor" sub ancheta! Compania municipala "Parcuri si Gradini" denuntata penal de Romprest

Poluarea foarte mare din Bucureşti, din noaptea de duminică spre luni, a stârnit o discuţie aprinsă despre depășirea nivelului de poluare. Scandalul declanşat a dus la descoperirea unor informaţii senzaţionale. Marţi dimineaţa, două firme care se ocupau cu deversarea deșeurilor în Capitală și în împrejurimile orașului au fost vizate de percheziții.

Compania Municipală Parcuri și Grădini București SA, parte din holdingul municipal al Primăriei Capitalei, este anchetată penal. Gunoiul strâns din toate parcurile Capitalei care țin de PMB era aruncat la marginea Bucureștiului de compania Ecogreen Construct SRL. 

Compania Municipală Parcuri și Grădini București SA a încheiat – la data de 15 mai 2019 – un contract de Achiziție Publică de Servicii cu ROMPREST SA, în urma unei licitații publice pe care ROMPREST a cîștigat-o.

Prin urmare, compania se obliga să asigure servicii de închiriere containere și vehicule care să transporte cupele container, pe bază de comandă, în toate parcurile Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine