2020-01-29 04:00

UPDATE. Postul REALITATEA TV se închide. CNA nu i-a mai prelungit LICENȚA, dar a aprobat modificarea licenţei Realitatea Plus

 |  12:50
UPDATE. Postul REALITATEA TV se închide. CNA nu i-a mai prelungit LICENȚA, dar a aprobat modificarea licenţei Realitatea Plus

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), întruniți în şedinţă publică marţi, au votat să nu îi mai prelungească licenţa postului Realitatea TV, începând cu 30 octombrie, scrie paginademedia.ro.

UPDATE 14.12 Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat însă modificarea licenţei Realitatea Plus, operată de compania Geopol International, a lui Cozmin Guşă. Potrivit paginademedia.ro, Realitatea Plus va avea aceeaşi emisie ca cea pe care Realitatea TV a avut-o până acum. Pe de altă parte, postul nu este în lista must carry şi nu se află în grilele tuturor cabliştilor, aşa cum era Realitatea TV. Din datele prezentate de biroul tehnic al CNA, postul este prezent în grila unor mici cablişti şi sunt în discuţii cu UPC şi RCS.

CNA a analizat cererea de prelungire a licenţei postului de știri, însă au votat împotrivă din cauza faptului că societatea care operează televiziunea nu a depus documentaţia necesară. Realitatea Media, aflată în insolvenţă de opt ani, nu are un plan de reorganizare aprobat și nu a putut depune certificatul fiscal necesar prelungirii licenţei audiovizuale. 

Au existat doar patru voturi pentru prelungirea licenţei, din cei zece membri prezenţi, deşi era nevoie de cel puţin şase pentru ca cererea să fie admisă. Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis şi Răsvan Popescu au fost "pentru". "Împotrivă" au fost Monica Gubernat, Ramona Sorescu, Nicolaie Bălaşa, Gabriel Tufeanu şi Radu Herjeu. Orsolya Borsos s-a abţinut.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-29Parerea ta...

CIORDEALA
29 Oct 2019

Ga l inchida . Sa plateasca Hotul Rosu Gusa . Cum este posibil sa pacaleasca fiscu , atitia ani .? Cine tolereaza asemenea hoti ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine