2019-08-19 04:43

Prefectul Capitalei, la ieșirea de la AUDIERI: Ordinul de intervenție a jandarmilor a respectat LEGEA cu strictețe

 |  15:52
Prefectul Capitalei, la ieșirea de la AUDIERI: Ordinul de intervenție a jandarmilor a respectat LEGEA cu strictețe

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, a declarat miercuri, la ieşirea de la audierile de la Parchetul General, că ordinul de intervenţie în forţă a jandarmilor la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei pe care l-a semnat a respectă legea “cu strictețe”.

"Am calitatea de martor în dosar, nu am venit cu avocatul. Aş vrea să fac câteva lămuriri. Eu vreau să vă asigur că am respectat legea cu stricteţe, contrar a ceea ce s-a încercat sau vehiculat în spaţiul public. Nu înţeleg de ce au vrut alţii să denigreze instituţia prefectului, noi nu facem politică, noi respectăm legea prefectului. Să aveţi încredere că noi respectăm legea. Nu pot detalia sau explica modul în care alte instituţii au acţionat. Eu vorbesc doar despre mine. Am respectat legea şi acel ordin de intervenţie respectă legislaţia în vigoare. V-am răspuns că a fost legea respectată”, a declarat Speranţa Cliseru, unde a fost audiată câteva ore în dosarul violenţelor din Piaţa Victoriei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-22

In legatura cu acest articol...

Prefectul Capitalei, AUDIAT la Parchetul General în dosarul privind violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei
Parerea ta...

ANONIM
22 Aug 2018

Din pacate Romania a fost distrusa de ROMANI .PENTRU BANI SI PUTERE NU AU EZITAT SA DISTRUGA INVATAMANT, SANATATE, ECONOMIE, CULTURA SI TOT CE A IESIT IN CALEA POLITICIENILOR. CEL MAI BUN EXEMPLU MAFIA PSD-ALDE CARE RADE TOT SUB UMBRELA VOTURILOR DATE DE SCURSURA SI GUNOAIELE ANALFABETE ALE TARII.
CARDAN
22 Aug 2018

BOVINA ASTA INGALATA TREBUIE SA AJUNGA IN PUSCARIE SI O DATA CU EA CEI CARE AU PROPULSAT-O IN FUNCTIA DE PREFECT , FAMIGLIA MAFIOTA PANDELE - FIEREA .
TRADATORI DE TARA
22 Aug 2018

CE DRACU DISCUTA ACEASTA CARACATITA REBUT DIN NASTERE , HANDICAPATA , BLESTEMATA DE DUMNEZEU . FACEA JMEN CU MAZARE LA CONSTANTA , TRANZIT LA PANDELE DE VOLUNTARI CU ARABI SI CHINEZI , SEFA PRIMARIEI VOLUNTARI . AVANSATA DE LIMBA LATA PRIMAR DE BUCURESTI , CA PREFECT .MINARIE INTRE FEMEILE LUI FIULERUL DE TELEORMAN . ARUNCA PISICA DE LA UNA LA ALTA . GAZARE , GENOCID , HOLOCAUST INPOTRIVA POPORULUI
DEGRADAREA TARI
23 Aug 2018

PARCA ESTE O SPALATOREASA DE SCARI BLOC SAU MATROANA , CIRCIUMAREASA DIN SECOLUL 17 DIN MIOSTERELE PARISULUI , SAU TAXATOARE TRAMVAI CLASA 2 STB COBALCESCU SECOL 19 . FOSTA SEFA A PRIMARIEI VOLUNTARI PANDELE - FIREA . NU ARE DESCERNAMINT , RETARDA MINTAL , NU POATE RASPUNDE PENAL
DEGRADAREA UMANA
23 Aug 2018

Semianalfabetii ca exemplul de sus sunt viitorul tarii ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray