2020-08-07 01:28

PREMIERĂ: Klaus Iohannis s-a dus să voteze la referendumul pentru familie FĂRĂ soția sa, Carmen Iohannis

 |  21:03
PREMIERĂ: Klaus Iohannis s-a dus să voteze la referendumul pentru familie FĂRĂ soția sa, Carmen Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a votat duminică seară, la Sibiu, la referendumul de revizuire a Constituţiei. În jurul orei 19,30, preşedintele s-a prezentat la Şcoala generală nr. 4, Secţia de votare nr. 68, pentru a-şi exprima votul.

Şeful statului i-a întrebat pe membrii secţiei de votare dacă au venit multe persoane și ”cum merge”. Aceştia l-au informat că până în prezent au votat peste 230 de alegători în secţia respectivă.

Preşedintele, care nu a făcut declaraţii, a venit singur, fiind pentru prima dată când acesta s-a prezentat la vot fără soţia sa, Carmen Iohannis. În plus, o altă premieră a reprezentat-o ora la care președintele s-a dus să voteze. E pentru prima dată când șeful statului votează cu puțin timp înainte de închiderea urnelor. De altfel, Sibiul e printre județele cu cea mai slabă prezență la vot.

De altfel, la ieșirea din secția de votare, președintele le-a închis gura jurnaliștilor cu ”Bună seara! Vă doresc o seară bună!” spuse în grabă, scrie stiripesurse.ro.

Conform datelor BEC, până la ora 16,00, la Sibiu au votat 11,27%, în timp ce prezenţa la nivel naţional a fost de 15,21%.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-07Parerea ta...

ANONIM
07 Oct 2018

Păi soția avea treaba cu spp.istul....Sterpul este un " civilizat" ....le.a creat condiții....poate, poate căpăta si eu un moștenitor!!!
BOU DE ANONIM
07 Oct 2018

i ar ai aperut lepra pesedista a ti luat o in gura si cu referendul incultilor
MARCEL
07 Oct 2018

Mare Pacat. Poporul roman a rezistat in timp datorita credintei. Acum nu stiu ce sa mai zic. Biserica si armata erau doua dintre cele mai importante institutii. Trebuie sa ramanem credinciosi. Sa nu mai fim dezbinati. Presedintele nu realizeaza faptul ca, a fost votat de catre popor . Nu doar de PNL ...PACAT ....Doamne iarta-ne daca am gresit!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz