2020-06-05 23:07

Premierul Dăncilă cere ANCHETĂ în cazul tragediei din Caracal: ”Cine a greșit, VA PLĂTI!”

 |  18:15
Premierul Dăncilă cere ANCHETĂ în cazul tragediei din Caracal: ”Cine a greșit, VA PLĂTI!”

Premierul Dăncilă a spus că a cerut anchetă urgentă în cazul adolescentei ucise în Caracal.

„Ceea ce e foarte trist e că dincolo de cei care vor plăti și de măsurile stricte pe care le vom lua, această tragedie lasă urmări adânci”, a spus Dăncilă. 

Premierul Viorica Dăncilă a reacționat în scandalul crimei înfiorătoare de la Caracal, acolo unde cel puțin o tânără a fost măcelărită de un mecanic auto.

""Crima din Caracal este o dramă cumplită, o tragedie care ne-a înghețat inimile. Ca mamă, sunt alături de rudele aflate în suferință și voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a le sprijini.

Ca prim-ministru, solicit imperativ o anchetă completă și elucidarea de urgență a acestui caz, motiv pentru care am dispus alocarea tuturor resurselor necesare din partea Poliției Române și deplasarea de urgență a Ministrului Afacerilor Interne la Caracal.

De asemenea, fac un apel către Președinte pentru o analiză riguroasă în ședința de CSAT de marți, în special a responsabilității STS în acest caz.

Cine a greșit va plăti.

Este un apel ferm către toate instituțiile implicate să analizeze și să impună sancțiuni severe, dar și să corecteze eventuale vulnerabilități și vicii de procedură, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple, a scris Dăncilă", pe Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26

In legatura cu acest articol...

Procurorul general, DEZVĂLUIRI GRAVE: "Criminalul din Caracal era deja cercetat de DIICOT"/ Polițiștii au stat 3 ore în fața curții criminalului

Klaus Iohannis, INTERVENȚIE de ultimă oră în cazul tragediei din Caracal

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata ucisă în Caracal: "Lasă-mă, că mă omori!" / Fata a sunat de 112 de 3 ori, dar polițiștii au stat la poartă!

Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănașu. Reacție furtunoasă: "Nişte capete să cadă. Nişte jigodii să plece!"

Alexandra Măceșeanu, fata din Caracal, TRĂIA joi seară! Polițiștii s-au perindat pe lângă CASA GROAZEI, dar n-au putut să intervină
Parerea ta...

ZONA CREPUSCULARA
27 Iul 2019

Când legile corupte sunt în favoarea criminalilor și votate de către un Parlament stufos și Guvern sărac la ce sa te aștepți d-na Premier Dancila ? La Demisie sau Laude?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine