2020-08-15 23:19

Premierul Dăncilă face o nouă GAFĂ: ”Se vor repara stadioanele Dinamo, Rapid și....”

 |  00:09
Premierul Dăncilă face o nouă GAFĂ: ”Se vor repara stadioanele Dinamo, Rapid și....”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni seară, la România TV, că Guvernul va finaliza pentru Euro 2020 toate cele trei stadioane - Dinamo, Rapid şi... Giuleşti. Dăncilă a revenit şi a precizat că cel de-al treilea stadion este cel de la Arcul de Triumf, după ce moderatorul i-a atras atenţia că Rapid şi Giuleşti înseamnă acelaşi lucru, scrie News.ro.

Întrebată dacă până la Campionatul European de Fotbal din 2020 vor fi finalizate cele trei stadioane, premierul Viorica Dăncilă a răspuns: "Se vor face. Aţi văzut că deja sunt trei stadioane care se fac: Dinamo, Rapid şi...". După o pauză de câteva secunde, ea precizat: "Giuleştiul, Dinamo, Rapid şi Giuleşti". După ce moderatorul i-a atras atenţia că stadionul echipei Rapid este Giuleştiul, Viorica Dăncilă a spus: "Dinamo, Giuleşti şi Arcul de Triumf, cel de rugby. Se fac cele trei stadioane".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

LEVST.
01 Mai 2018

poate fi considerata gafa, insa este -absolut- fara importanta, nu trebuie neaparat sa stie aceste lucruri, totusi, situatia arata ca nu este chiar adevarat ca -in Romania- tot natu'' ,se pricepe la 3 lucruri "mari tari": la fotbal, la agricultura si spart seminte...
ANONIM
01 Mai 2018

Vai , vai a gresit Viorica Dancila numele la un stadion vai vai ce gafa Dar plavanul a facut o gafa de proportii prin rautatea si prostia i caracteristica si au ras si curcile Sa spui ca Dragnea face intelegeri cu ,,evreii,,si asta public la tv apoi dupa o ora sa iesi si sa ti ceri scuze arate grotescul gandirii sale de mameluc
ANONIM
01 Mai 2018

a rupt coada la tigaie . a fost reprezentanta noastra la inalta poarta .
ANONIM
01 Mai 2018

.....eee, ce stil are: iute o da la-ntors, asa ca o sa fie si al de rugby facut ca sa isi spele buba dna. Punetii pe banda raspunsurile, e mai bine: ha,ha,ha!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz