2019-08-20 15:00

Premierul TUDOSE a trimis Corpul de Control la CNAIR

 |  10:08
Premierul TUDOSE a trimis Corpul de Control la CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost "vizitată" joi de Corpul de Control, la cererea expresă a premierului Mihai Tudose. totul pentru a se face verificări, cu doar o zi înainte de data stabilită pentru prelungirea mandatului actualului director general al instituţiei, Ştefan Ioniţă, conform News.ro.

În 13 ianuarie 2017, Ştefan Ioniţă, şeful Direcţiei Tehnice şi Calitate a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost numit în funcţia de director general provizoriu al companiei de către consiliul de administraţie, controlat de Ministerul Transporturilor, la trei zile după revocarea fostului director, Cătălin Homor.

Corpul de control al premierului va face probabil verificări generale, fiind vizată mai ales zona de achiziţii, consideră sursele.

În luna august a anului trecut, premierul i-a reproşat fostului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, că reprezentanţii Ministerului Transporturilor nu merg pe şantiere pentru a verifica modul în care evoluează lucrările. În octombrie, Răzvan Cuc a demisionat de la conducerea Ministerului Transporturilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

ROMA
11 Ian 2018

Conducerea cnair,toata gasca din conducere trebuie arestata si bagata la puscarie .astia impreuna cu firmele de constructii fara muncitori si utilaje isi bat joc de romani de multi ani.verificati firmele abonate la contracte care nu lucreaza de ani de zile.ex straco astaldi firmele de pe lugoj deva 3 si 4 ,sebes turda 1 si 2.dna nu se atinge de cnair si min energiei min finantelor acolo unde hotia este de ordinul mld de euro.misa patroneaza mafia din finante de sute de mil de euro dovedite si cunoscute de asa zisele autoritati.hei tudose ce ai de spus?un afara de supraaciza la benzina si taxe marite si inventate nu ai facut numic.sau nu te lada dragnea.spune si tu ceva .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray