2019-09-18 13:02

Președintele Iohannis cere DEMITEREA de urgență a lui Teodor Meleșcanu și Carmen Dan

 |  17:21
Președintele Iohannis cere DEMITEREA de urgență a lui Teodor Meleșcanu și Carmen Dan

Klaus Iohannis cere demiterea de urgenţă a miniştrilor de Externe -Teodor Meleşcanu şi de Interne- Carmen Dan pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile în ţară şi străinătate.

”În organizarea acestor două tururi de scrutin, europarlamentare și referendum, și în țară mulți români au fost revoltați că au stat la coadă, că au fost puține cabine, ștampile.

Se vede că întreaga organizare a fost pregătită pentru inhibarea votului, nu încurajarea votului. Am spus înainte de 2 mai că PSD se pregătește de boicotarea referendumului.

Dar probleme extrem de grave au fost în străinătate. Am văzut toți cu mare tristețe imagini cu mii și mii de români la cozi, oameni care au mers la vot de dimineață și nu au mai apucat să voteze.

Probleme peste probleme.

Ele trebuie rezolvate urgent, pentru că vin alte alegeri, prezidențiale.

Pentru că nu am încredere în guvern, voi înființa o comisie mixtă care va începe să lucreze la Administrația Prezidențială. Rolul e să identifice problemele și să găsească soluții.

După atâtea probleme, e evident că trebuie să existe și urmări politice. Cei care nu au organizat corespunzător alegerile, sau chiar intenționat prost, trebuie să plătească cu funcția. Vorbesc de urmarea politică. Că ulterior se găsesc și alte probleme, o vom discuta după ce va exista prima analiză.

Fiindcă nu au știu să demisioneze, solicit demiterea imediată a ministrului de Externe și a ministrului de Interne. Imediat însemnând imediat” a declarat președintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29Parerea ta...

VALTER COJMAN
30 Mai 2019

Conform legii, ambasadele organizeaza sectiile de votare din strainatate. Nu ministrul de externe si nici ministrul de interne... Toti ambasadorii (mai putin Hurezeanu), care nu s-au achitat de organizarea corecta a sectiilor de votare din diaspora, sunt ambasadori numiti de IohaniSS la propunerea lui Ciolos... Deci cei care trebuie sa-si dea demisia sunt IohaniSS si Ciolos... Ciolos din functia de europarlamentar si IohaniSS de la Cotroceni.
CUCUVEAUA ROZ -BONTON
10 Iun 2019

Iata cea mai buna dovada ca in Romania,justitia este nula:Coldea brostu' si plagiatoarea grasana si mincinoasa sunt inca liberi!Maior e inca in birtul din USA numit simbolic,, Ambasada'' Stanciu zgripturoaica nebuna ,Tarcea ghionoaia asijderi nebuna ,Lazar tortionarul comunist sunt deasemeni liberi si plini de bani Iohanus hot dovedit si tradator de tara liber si scrasnind din dinti asupra poporului din RomanicaGhiciti cine i la bulau:Dragnea cu al sau program coerent si bun de guvernare ..si mariri de buget la SRI Foarte ,foarte bine si cinstit, Her alogen sas!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iun 2019

de ce folositi voi numele altuia la commenturi? scrieti ce vreti dar nu cu numele altuia....eu nu am spus niciodata asemenea porcarii despre presedintele Johannis
MANDARINA
11 Iun 2019

Nu poti sa mai tragi o basina de atatea cucuvele!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ne-au furat şi dreptul la vot Mă gândeam ca de azi să-mi scriu textele şi-n caractere slave. Însă, amintindu-mi de oracolul Brucan, mai amân câteva zile
16 Noi 2014 |
Votul nespălaţilor, şansa candidaţilor anti-Ponta Directorul SIE a băgat multă lume la idei sărind iepureşte, cu semnăturile strânse în timpul serviciului, direct în campania pentru alegerile prezidenţiale. George Maior nu a mai avut răbdare până ce noul preşedinte va fi depus jurământul şi i-a pus demisia pe masă. Mai tânăr decât Meleşcanu, şeful SRI lasă toate variantele deschise, arătându-se disponibil pentru cine oferă mai mult. De basm am fi ca preşedintele Meleşcanu să-l nominalizeze premier pe Maior
05 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray