2020-02-18 17:19

Președintele Iohannis cheamă MAGISTRAȚII la consultări pe tema REFERENDUMULUI

 |  21:50
Președintele Iohannis cheamă MAGISTRAȚII la consultări pe tema REFERENDUMULUI

Președintele Klaus Iohannis, tot mai aproape să convoace referendumul pe Justiție. Şeful statului a chemat la consultări la Cotroceni şi magistraţii. Asta după ce, săptămâna trecută, aceeaşi invitaţie a fost adresată societăţii civile.

Subiectele de discuție cu magistrații vor fi reforma Justiției și referendumul pe Justiție ce ar putea fi organizat pe 26 mai, în aceeași zi cu alegerile europarlamentare.

„Miercuri 27 martie, ora 17, Cotroceni: Reprezentanții magistraților (asociații profesionale și instituții judiciare) sunt invitați să aibă o discuție cu Președintele țării pe tema reformei justiției și a referendumului pe justiție. Voi participa și eu la întâlnire. Aștept din partea prietenilor mei de pe FB propuneri, observații, sugestii ale temelor și măsurilor ce trebuie abordate”, a anunțat judecătorul Cristi Danileț.

Săptămâna trecută, președintele țării a anunțat că este „aproape hotărât” să convoace acest referendum, în ciuda criticile venite din partea alianței PSD-ALDE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-25Parerea ta...

ANONIM
25 Mar 2019

Cheamă si magistrații care iau luat casa ??? Sau cei ce i.au dat în barba cu mapn??? Precis cheamă acolitii lui Macovei si lck...gen danileț....tarcea...CRACANEL...va fi un SIMULACRU DE CONSULTĂRI....ca intreaga lui activitate...SICTIR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine