2020-04-09 04:21

Președintele Iohannis CONVOACĂ CSAT: Pregătiri de teama coronavirusului

 |  18:56
Președintele Iohannis CONVOACĂ CSAT: Pregătiri de teama coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni seara, că a decis convocarea CSAT pentru a discuta măsurile de securitate în ipoteza unei epidemii cu coronavirus. Totodată, șeful populației a făcut un apel la calm în rândul populației, a politicienilor și a mass-media.

AVand in vedere interesul pentru coronavirus, incep cu asta, lucrurile s-au schimbat rapid in ultimele zile in Europa, Italia. Situatia a generat si genereaza ingrijorare in randul romanilor si comunitatea din Italia, in zonele afectate. Sunt in contact in permenent cu instit statului, vreau sa fiu foarte clar: nu avem niciun caz de coronavirus in Romania pana in prezent, dar va tb sa fim pregatiti.

Am decis sa convoc CSAT pentru miercuri ora 14 ptr masuri concrete privind modenizarea si management unor eventuale cazuri sau potentiale epidemii.

Autoritatile romane au luat masurile care se impun dar trebuie sa insiste pe comunicare eficienta si informare.

Fac apel la calm, indem sa se informeze corect, sa fie vigilenti, sa respecte masurile de igiena. Fac apel la mass media sa evite senzationalul. Fac apel la politicieni sa nu speculeze aceasta situatie in mod oportunism, unii dau dovada de iresponsabilitatea, le cer sa inceteze imediat” a fost mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Iohannis anunță DECIZIA după răspunsul CCR: ”Nu putem continua așa!”

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, declaraţie de ULTIMĂ ORĂ despre prezenţa coronavirus în România
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine