2019-10-16 02:50

Prima reacție a ministrului Carmen DAN în legătură cu POLIȚISTUL PEDOFIL

 |  10:01
Prima reacție a ministrului Carmen DAN în legătură cu POLIȚISTUL PEDOFIL

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, marţi dimineaţă, în legătură cu cazul polițistului pedofil de la Rutieră, că va avea o întâlnire cu reprezentanţii Centrului de testare psihologică. Ea a mai adăugat că nu a văzut pe nimeni "să facă un pas în spate" şi că "probabil că au apreciat că nu există responsabilitate", scrie News.ro.

"Urmează să am o întâlnire cu specialiştii din cadrul Centrului de testare psihologică. Ieri (n.r. - luni) am transmis o solicitare, până acum am doar informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, date de purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate. Probabil că au apreciat că nu există responsabilitate", a afirmat ministrul de Interne, marţi dimineaţă, la sosirea la sediul MAI.

Poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei acuzat că a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în instanţă, marţi, cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta, dar şi violul comis în 2012 asupra unei fetiţe de 7 ani, în acelaşi sector, potrivit avocatului acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-09

In legatura cu acest articol...

Polițistul PEDOFIL, acuzat de încă un VIOL și agresiune sexuală
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray