2019-08-18 07:52

PRIMA reacție de la BRUXELLES în scandalul GHIȚĂ-COLDEA-KOVESI

 |  19:24
PRIMA reacție de la BRUXELLES în scandalul GHIȚĂ-COLDEA-KOVESI

Preşedintele Comisiei pentru Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne a Parlamentului European, Claude Moraes, a criticat pe Facebook, “interferenţa serviciilor de informaţii şi a actorilor politici în activitatea justiţiei”. Politicianul nu a oferit detalii, dar a precizat că urmăreşte “cu mare îngrijorare evenimentele din România”, relatează Business Review, citată de News.ro.

“Un sistem judiciar puternic şi independent, echitabil pentru toţi cetăţenii europeni, este unul dintre stâlpii proiectului european. Urmărim cu mare îngrijorare evenimentele din România, unde interferenţa serviciilor de informaţii şi actorilor politici în activitatea sistemului judiciar nu poate decât să submineze credibilitatea justiţiei”, a afirmat Moraes.

“Lupta împotriva corupţiei nu trebuie să fie influenţată politic, iar direcţia nu ar trebui determinată în funcţie de diferitele interese. Corupţia trebuie eradicată indiferent unde se află, pe baza proceselor democratice şi corecte, respectând drepturile celor anchetaţi”, a adăugat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10Parerea ta...

BERCEA MIHAI
10 Ian 2017

Că totul sa fie bine ar trebuii ras de pe fața p ământului Toți Escroci i și Hoții din Romania. Dar asta nu se va întâm pla niciodată.Asa că no i suntem Sortiți Pieirii , pentruca asta vor Mari le puteri!!!!!!!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray