2020-07-07 19:39

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, implicat într-un accident rutier pe o stradă din oraş

 |  07:05
Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, implicat într-un accident rutier pe o stradă din oraş

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost implicat, joi, într-un accident rutier, pe o stradă din oraş. Un autoturism a lovit din lateral maşina condusă de edil, iar aceasta a acroşat un taximetru. În urma incidentului nu au fost înregistrate persoane rănite.

Accidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, în timp ce primarul Gheorghe Falcă se afla la volanul unui Volkswagen Tiguan, care a fost lovit din lateral de un autoturism Volkswagen Golf condus de o femeie.

Martorii au precizat că, în urma impactului, maşina condusă de Gheorghe Falcă a lovit un taximetru, însă nicio persoană din cele trei autovehicule nu a fost rănită.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad a declarat că "la originea evenimentului a fost manevra unui şofer", în urma căreia a avut loc tamponarea autovehiculului "condus regulamentar de primar şi acroşarea unui taximetru, care a fost împins în afara şoselei".

„Nicio persoană nu a fost rănită în incident, pentru soluţionare fiind aplicată procedura de constatare amiabilă", a completat purtătorul de cuvânt, Corina Drăghici.

Având în vedere că nu au existat răniţi, iar cei trei şoferi au preferat să meargă direct la companiile la care şi-au asigurat autovehiculele, Poliţia nu a înregistrat evenimentul rutier.

Cele trei autovehicule au avut avarii la caroserii. Primarul Gheorghe Falcă nu şi-a putut continua drumul din cauză că una dintre roţi s-a dezumflat, fiind preluat de un şofer al primăriei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz