2020-02-17 11:09

Primarul demisionar Iulian Bădescu şi Daniel Capră, finanţatorul FC Petrolul Ploieşti, aduşi la DNA pentru confruntare

 |  10:36
Primarul demisionar Iulian Bădescu şi Daniel Capră, finanţatorul FC Petrolul Ploieşti, aduşi la DNA pentru confruntare

Primarul demisionar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, și denunțătorul din dosarul acestuia, Daniel Capră, finanțator al FC Petrolul Ploiești, sunt aduşi, vineri, la sediul DNA Ploiești pentru confruntare. Cei doi se află în stare de arest preventiv.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat, că cei doi vor fi scoși din arestul preventiv și duși la sediul DNA Ploiești.

Daniel Capră a sosit la sediul DNA şi a confirmat că este vorba despre o confruntare între el și Iulian Bădescu. Capră a precizat că este pregătit pentru confruntare şi a reiterat faptul că primarul demisionar al Ploieștiului a luat mită.

Iulian Bădescu a fost arestat preventiv săptămâna trecută, el fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu într-un dosar instrumentat de DNA care vizează acordarea de fonduri de la bugetul local echipei de fotbal FC Petrolul Ploiești.

Daniel Capră, finanțator al Petrolului Ploiești, trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro, este denunțător în dosarul în dosarul lui Iulian Bădescu cu privire la infracțiunea de luare de mită.

Iulian Bădescu a demisionat din funcția de primar al Ploieștiului şi a renunţat la toate funcțiile pe care le deținea în PSD Prahova și în PSD Ploiești, inclusiv la calitate de membru al acestui partid.

În dosarul lui Iulian Bădescu mai sunt urmărite penal sub control judiciar secretarul Primăriei Ploiești, Oana Iacob, și jurista Iulia Alexandru, ele fiind acuzate de abuz în serviciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine