2019-11-12 23:58

PRIMARUL din Brebu de Prahova renunţă la LAS VEGAS: Oamenii au o gândire comunistă

 |  16:34
PRIMARUL din Brebu de Prahova renunţă la LAS VEGAS: Oamenii au o gândire comunistă

Primarul localităţii Brebu din Prahova, Adrian Ungureanu, urma să plece, pe bani publici, la Las Vegas, Miami şi Florida. Însă, constrâns de furia consătenilor, cărora le-a transmis că au o "gândire comunistă", a anunţat că renunţă "95 la sută" la excursie. Doar că se mai poate răzgândi în orice clipă.

"După atâta tam-tam, după atâta tevatură, cu populaţia, nu cred că-şi mai are rostul…95 la sută m-am hotârât să nu mai merg, ca să opresc aceste discuţii. Dacă intervin alte puncte de vedere, alte repere, atunci spun da, m-am răzgâdit şi voi pleca în Statele Unite. Am tot timpul până în luna mai să dialoghez cu populaţia", a spus Ungureanu.

Primarul a afirmat că a renunţat la plecare din cauza oamenilor care au "o gândire comunistă". "Este o vizită importantă, dar dacă sunt atâtea discuţii că mă duc să cheltuiesc bani, că mă duc să fac ba una, că mă duc să fac ba alta, atunci populaţia nu este de acord în totalitate, populaţia cu gândire comunistă… O parte din oameni nu sunt recunoscători pentru ceea ce ai făcut. Ei gândesc foarte aproape şi de ce să nu le spun, sunt gândiri comuniste, adică de ce să te duci, de ce să cheltuieşti banii poporului când tu poţi să stai aici. Nu mă duc la păcănele, în Las Vegas. Pe mine mă interesa contactul cu administraţia", a mai afirmat primarul.

Potrivit edilului, deplasarea costa 7.950 de lei de persoană, bani în care era prevăzut transportul, cazarea şi comisionul firmei organizatoare, scrie Mediafax.

Primarul comunei Brebu din judeţul Prahova urma să plece, alături de un inspector şi doi consilieri locali, într-o excursie de zece zile în Las Vegas, Orlando Miami şi Florida, suma necesară acesteia - 45.000 de lei - fiind alocată de Consiliul Local. Din delegatie făceau parte primarul Gheorghe Adrian Ungureanu, inspectorul Al Niti Elena şi consilierii locali Elena Magdalena Tănase şi Romeo Topală.

În cele zece zile ale excursiei, delegaţia din Brebu urma să meargă în Las Vegas, Orlando, Miami şi Florida, tema vizitiei fiind "actul administrativ în SUA, importanţa parteneriatului cu actori pubici şi privaţi, parteneriatul cu cetăţenii".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray