2020-08-13 06:21

Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, audiat la DNA într-un dosar de corupţie

 |  11:44
Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, audiat la DNA într-un dosar de corupţie

Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a venit luni la sediul DNA, pentru a fi audiat. Edilul a precizat, la intrarea în sediul instituţiei, că a fost chemat în calitate de martor, într-un dosar privind presupuse fapte de corupţie.

Primarul Gheorghe Ştefan a afirmat, la intrarea în sediul DNA, că a fost citat să se prezinte în calitate de martor într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba şi care ar fi faptele vizate de anchetatori.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că Gheorghe Ştefan a fost citat de procurorii DNA în acelaşi dosar în care a fost chemat pentru a fi audiat şi vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc.

Deputatul Viorel Hrebenciuc a fost vineri la DNA pentru a da o declaraţie în calitate de martor în dosarul privind plângerea făcută de PPDD în cazul preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Viorel Hrebenciuc a precizat că le-a spus anchetatorilor despre relaţia instituţională dintre Parlament şi CNA.

Fiind întrebat în ce relaţii este cu primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, Viorel Hrebenciuc a afirmat că nu este în nicio relaţie cu acesta.

Chestionat în continuare dacă a intervenit la membrii CNA în favoarea lui Gheorghe Ştefan, pentru obţinerea unei licenţe pentru un post de televiziune, Viorel Hrebenciuc a răspuns: "Da' de unde".

Întrebat dacă a discutat cu membri ai CNA pentru favorizarea unei televiziuni în scopul obţinerii licenţei, deputatul Viorel Hrebenciuc a spus: "Niciodată".

Deputatul PPDD Liliana Mincă a depus o plângerea în luna iulie la adresa Laurei Georgescu, după ce în presă au fost difuzate înregistrări audio în care şefa CNA foloseşte un limbaj licenţios şi face referire la anumite practici, pentru obţinerea de sponsorizări cu logistică în favoarea Consiliului.

Plângerea are ca obiect infracţiunile de luare de mită şi trafic de influenţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz