2020-04-05 19:26

Primarul orașului Panciu, reţinut de procurori pentru un prejudiciu de 500.000 de euro, este nepotul europarlamentarului PSD Dan Nica

 |  23:23
Primarul orașului Panciu, reţinut de procurori pentru un prejudiciu de 500.000 de euro, este nepotul europarlamentarului PSD Dan Nica

Primarul oraşului Panciu, Iulian Nica, cercetat într-un dosar cu un prejudiciu estimat la circa 500.000 de euro, a fost reţinut, miercuri seara, pentru 24 de ore, potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu.

„Faţă de Iulian Nica s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, începând cu ora 19.00, urmând să analizăm ce propuneri vom înainta instanţei în cursul zilei de mâine (joi - n.r.). Administrăm încă probe, mai audiem încă martori, pentru a dispune o măsură în consecinţă", a declarat, pentru Agerpres, procurorul Nicu Pîrcălăbescu. Potrivit acestuia, primarul oraşului Panciu este cercetat într-un dosar în care prejudiciul este estimat la circa 500.000 de euro. El este învinuit de infracţiunile de delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual, instigare la delapidare, instigare la fals intelectual, uz de fals. Alte şapte persoane au diverse calităţi în acelaşi dosar, dar numai primarul a fost reţinut până la acest moment. Săptămâna trecută, procurorii au efectuat percheziţii la sediul primăriei din Panciu şi al unei societăţi din subordinea administraţiei locale, Duspi Serv, prin intermediul cărora s-ar fi petrecut faptele vizate în dosar. În cursul zilei de miercuri, procurorii au făcut percheziţii la domiciliul primarului, prilej cu care acesta a fost chemat la poliţie pentru declaraţii.

Însă, ceea ce se ştie mai puţin este faptul că edilul din Panciu este nepotul europarlamentarului PSD Dan Nica, fost ministru al Comunicaţiilor în cabinetul Năstase şi fost ministru de Interne în cabinetul Boc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine