2020-07-11 18:40

UPDATE. Primarul Robert Negoiţă şi iubita sa, amendaţi cu câte 10.000 de lei după ce s-au plimbat cu bicicletele în Parcul IOR în ziua de Paşte

 |  18:25
UPDATE. Primarul Robert Negoiţă şi iubita sa, amendaţi cu câte 10.000 de lei după ce s-au plimbat cu bicicletele în Parcul IOR în ziua de Paşte

Primarul Robert Negoiţă şi partenera sa, au fost amendaţi cu câte 10.000 de lei de către poliţiştii din Bucureşti, după ce a fost surprins, în ziua de Paşte, alături de iubita lui, în parcul IOR, din Capitală, în timp ce se plimbau cu bicicletele, încălcând astfel prevederile Ordonanţelor Militare.

”Având în vedere imaginile difuzate ieri, 19.04.2020, în spaţiul virtual, facem următoarea precizare: Poliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancţionate contravenţional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei. 

„Nu a fost nici pe departe intenția mea de a sfida, de a nu respecta legea sau de a vă minți în vreun fel în legătură cu episodul de ieri. Eu chiar ieșisem sa inspectez Parcul IOR. Dar, din păcate, ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul intr-o zi de sărbătoare, adică aceea de a o lua alături de mine pe prietena mea, a fost una neinspirată și nepotrivită. Imi pare rău pentru acest episod, mi-l asum și îmi cer scuze celor care s-au simțit lezați în vreun fel. Aceasta nu a fost în nicio clipă intenția mea. Mereu avem de învățat și tot timpul trebuie să căutăm să facem lucrurile mai bine. Pentru mine, ziua de ieri a fost o lecție”, a fost reacţia lui Robert Negoiță pe Facebook.

Oamenii care l-au văzut pe primar în timp ce pedala nestigherit l-au întrebat de ce el se plimbă nestingherit, în timp ce restul populației are interzis la plimbări pe nicăieri, nu nuami în parcuri. Edilul le-ar fi spus oamenilor că a ieșit să verifice dacă totul este în regulă, asta deși era alături de iubita lui și în pantaloni scurți, într-o zi nelucrătoare.

”Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe langa parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru ca observasem 2 biciclisti chiar in parc. Cand ajung in dreptul nostru, imi dau seama ca era primarul sectorului 3 , Robert Negoita. La intrebarea mea de ce nu respecta regulile de interdictie de a intra in parc, mi-a raspuns: "verific ca totul sa fie in regula", stand pe bicicleta in pantalini scurti, cu un cos de picnic si cu iubita alaturi. Am vorbit preț de cateva minute.Dupa alte intrebari de ce ni se interzice noua famiilor cu copii intrarea in parc, mi-a raspuns ca nu el a inchis parcurile si nu el a dat ordonanța militară. De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimba prin parc incalcand ordonanta militară ? Dupa ce a plecat, am abordat un jandarm care statea in apropiere si supraveghea accesul in parc. La intrebarea de ce domnului Negoita ii este permisa plimbarea prin parc, ne-a raspuns ca dansul are declaratia pe proprie raspundere si ca politia locala care supraveghează parcul este in subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egala pentru toti?”, scrie femeia care l-a văzut pe Robert Negoiță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-20

In legatura cu acest articol...

Imaginea mitocăniei, a tupeului și a sfidării. În ziua de Paște, românii obligați să stea în casă. Robert Negoiță, în parc pe bicicletă cu iubita. Rușine!
Parerea ta...

IVAN
20 Apr 2020

La 100 milioane euro datorie la stat , fix de amenda asta i se rupe la javra asta mincinoasa
BUDIGAI
20 Apr 2020

UN FLEAC V AM FURAT 100 MILIOANE EURO . PROSTILOR MERG CU TROTINETA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz