2020-01-23 00:31

UPDATE. Sorin Oprescu, acuzat de noi infracţiuni în dosarul în care este arestat

 |  13:08
UPDATE. Sorin Oprescu, acuzat de noi infracţiuni în dosarul în care este arestat

UPDATE, ora 14.07 Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu a fost dus, luni, din Arestul Poliţiei Capitalei la sediul DNA. Surse judiciare, citate de Agerpres, au afirmat că procurorii DNA ar fi extins ancheta pentru noi acuzații în cazul lui Oprescu.

De asemenea, anchetatorii au pus sechestru pe locuința lui Sorin Oprescu și pe a partenerei sale, cele două măsuri fiind luate în vederea confiscării extinse. 

Astfel, edilul ar mai fi acuzat pentru infracțiunile de spălare de bani și grup organizat.

Sorin Oprescu ar fi fost adus, luni, la sediul Direcţiei, pentru ca procurorii să îi comunice extinderea cercetărilor în cazul său. 

....................

Avocatul Alexandru Chiciu a declarat, sâmbătă, că este posibil ca în cursul acestei săptămâni, procurorii să extindă ancheta în cazul lui Sorin Oprescu.

"Cred în perioada următoare procurorii vor proceda la o chemare a domnului Oprescu la DNA. Și, sigur, din acest punct de vedere îmi doresc să îmi pregătesc clientul pentru această perspectivă", afirma Alexandru Chiciu.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv în data de 7 septembrie, primarul suspendat al Capitalei fiind acuzat de luare de mită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray