2020-07-07 13:41

Primarul Timișoarei, audiat la DNA

 |  21:19
Primarul Timișoarei, audiat la DNA

Primarul Nicolae Robu este audiat, luni, la DNA Timisoara în dosarul finantarii echipei de fotbal Poli din perioada in care clubul era condus de Marian Iancu. De asemenea, fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, pus sub acuzare de DNA.

"A intrat la audieri la ora 15.00 si este audiat in dosarul finantarii de la Poli", au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.

In acelasi dosar au mai fost audiati de DNA Timisoara, in toamna, fostul primar Gheorghe Ciuhandu, actualul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, care a avut aceeasi functie si in perioada administratiei Ciuhandu, si alti angajati ai administratiei locale si judetene.

Nicolae Robu a declarat, la iesirea de la audieri, dupa mai mult de o ora, ca municipalitatea se va constitui parte civila pentru recuperarea prejudiciului in cazul finantarii Clubului Poli Timisoara in timpul administratiei fostului primar Gheorghe Ciuhandu.

"A trebuit sa aduc raspunsurile si am dat si o declaratie privind cazul Primaria Timisoara - Politehnica, in perioada Ciuhandu - Iancu. Raspunsul meu personal, asa cum am anuntat si in sedinta de Consiliu Local, a fost ca ne constituim in parte civila cu suma care este in momentul de fata, in documente (...), cea de 31 de milioane de lei.

Am explicat si atunci (in sedinta de Consiliu Local - n.red.) ca atata vreme cat orice decizie privind veniturile si cheltuielile este luata de Consiliul Local, iar primarul doar pune in executie deciziile Consiliului Local, mi s-a parut si mi se pare si acum firesc sa isi exprime punctul de vedere si Consiliul Local.

Nu si l-a exprimat, nicio problema. Eu, oricum, prin lege, sunt reprezentantul municipiului Timisoara si atunci am formulat punctul meu de vedere fara sa invoc si pozitia Consiliului, neavand-o", a declarat Robu la iesirea din sediul DNA Timisoara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz