2019-12-09 20:32

Primele victime ale zăpezii. O femeie însărcinată şi o tânără au murit în ambulanţă

 |  08:17
Primele victime ale zăpezii. O femeie însărcinată şi o tânără au murit în ambulanţă

Primele victime ale zăpezii. O femeie însărcinată a murit în ambulanţă în timp ce era transportată de la Tulcea spre Constanţa. De asemenea, o altă tânără, din judeţul Vaslui, a murit în timp ce aştepta salvarea. Autospeciala s-a înzăpezit şi nu a mai putut ajunge la pacientă.

Citeşte şi: 

O femeie gravidă a murit, luni după-amiază, într-o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Tulcea, în timp ce era transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. Starea femeii s-a agravat pe timpul transportului, când femeia a intrat în stop cardiac.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Tulcea, Dumitru Vâlcu, a precizat, că femeia însărcinată a făcut stop cardiac la jumătatea distanţei dintre Tulcea şi Constanţa. În ciuda faptului că au fost făcute manevre de resucitare, femeia nu a mai putut fi salvată.

Dumitru Vâlcu a mai afirmat că, din discuţia pe care a avut-o cu asistenta din localitatea de unde era femeia, a aflat că aceasta nu era luată în evidenţă ca fiind gravidă.

"Se pare că femeia a ascuns sarcina, nu a fost nici monitorizată, a mai avut o sarcină gemelară, în urmă cu câtva timp, şi la fel, nu a fost monitorizată. A născut doi copii care au murit. Femeia mai are patru copii", a precizat Dumitru Vâlcu, citat de Mediafax.

O altă tânără, în vârstă de 25 de ani, din judeţul Vaslui, a murit după ce ambulanţa care urma să o preia s-a înzăpezit şi nu a putut ajunge la ea. Femeia a fost preluată în stop cardiac de o maşină a Primăriei, având ca antemergător un utilaj de deszăpezire. Tânăra nu a mai putut fi salvată.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că, luni, la ora 15.20, a fost solicitată intervenţia unei ambulanţe în localitatea Deleni, din judeţul Vaslui, pentru o pacientă de 25 de ani, care era inconştientă.

Ambulanţa care a fost trimisă să o preia pe tânără s-a înzăpezit pe DJ 245 T, în localitatea Bulboaca, la circa trei kilometri de Deleni. În zonă a fost trimisă şi o autospecială cu şenile, luându-se, în acelaşi timp, legătura şi cu autorităţile locale din Deleni pentru a interveni cu propriul utilaj de deszăpezire.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-30Parerea ta...

GICA
30 Dec 2014

TREBUIE MAI MULTA IMPLICARE A MEDICILOR DE FAMILIE; EI TREBUIAU SA DEA CURS MASURII ANUNTATE DE MIN. SANATATII/ca urmare a informatiilor meteo de schimbare a vremii/ CA -TOATE- GRAVIDELE AFLATE CU 3 LUNI INAINTE DE NASTERE ..SA SOLICITE INTERNARE; -Greselile se platesc!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray