2020-03-30 12:47

Principele Nicolae și fundația sa au demarat acțiunea ”Codrii de mâine” în județul Giurgiu

 |  18:52
Principele Nicolae și fundația sa au demarat acțiunea ”Codrii de mâine” în județul Giurgiu

Prima acțiune de împădurire din campania declanșată de Fundația ”Principele Nicolae” s-a desfășurat sâmbătă, în pădurea Albele, din județul Giurgiu.

Principele Nicolae, alături de soţia lui, Alina Maria Binder, voluntari şi locuitori ai comunei Ghimpaţi, au plantat sâmbătă stejari în pădurea Albele, în cadrul primei acţiuni a proiectului ”Codrii de mâine”.

Atât principele, cât și soția sa, au participat efectiv la acțiune, săpând gropi și plantând puieți de stejar. Alături de ei s-au aflat 120 de voluntari din Bucurețti, dar și 150 de locuitori ai comunei Ghimpați, pe raza căreia este pădurea Albele.

12.000 de puieți de stejar au fost planați la Albele, acțiunea reprezentând startul oficial al proiectului ”Codrii de mâine”, prin care Fundația Principele Nicolae își propune plantarea unui milion de arbori, până la începutul anului 2023, în zonele cele mai afectate de inundații din România.

foto: Foto Arcanu


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-16Parerea ta...

CAPUSE
16 Noi 2019

Circar . Asteapta mpstenirea regala si pupila parvenota , vrea totluti . Parca era la Viena cu baiatul lui Blaga nevasta unguroaica
CONSTANTIN
17 Noi 2019

Care ,Doamne,principe??A fost dat afara din Casa Regala!!Din ce traieste ?Cerseste ???Munca ,nu ii este cunoscuta??ine si dece ii pateste facturile??Cu ce est mai presus de Lege ,de ceilalti romani???Peste ani ,isi va manifesta pretentii asupra codrilor,a pamantului!!!E liber sa faca ce vrea!Sa munceasca ,nu sa cerseasca,nu sa fie oportunist!!!
VERGILIU
05 Dec 2019

Indiferent de opinia fiecaruia ce face nicolaie este un gest nobil , fa si tu la fel si voi aprecia, totusi are din singele reginei maria ,înlăturarea lui arată avaritatea familiei lupta pentru moștenire
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine