2020-07-07 20:13

Principesa Margareta despre mama sa: “Regina Ana se simte mult mai bine acum”

 |  14:07
Principesa Margareta despre mama sa: “Regina Ana se simte mult mai bine acum”

Florentin Dincă

Principesa Margareta a declarat sâmbătă seară, în gara Gara Băneasa, că sănătatea mamei sale, Regina Ana (91 de ani), este mult mai bună în momentul de față, sperând totodată că ea şi Regele Mihai vor petrece Crăciunul la domeniul regal Săvârşin.

Anul trecut, Regina Ana a fost internată de urgență într-un spital din Elveţia, după ce a suferit o fractură la picior. Ea a alunecat pe iarbă în curtea reşedinţei regale de la Versoix.

Aceasta a precizat că Regele Mihai (93 de ani) şi Regina Ana nu pot participa, din cauza vârstei înaintate și a sănătății precare, la evenimentele organizate de Familia Regală pentru a marca ziua de 1 Decembrie. „Este prea mult să fie tot timpul în avion. Mama mea, Regina Ana, se simte mult mult mai bine acum.Sperăm să vină amândoi de Crăciun în țară. Nu ştiu sigur încă. Nu mi-au spus. Dar oricum va fi la Săvârşin. Oricum, Regele Mihai a venit recent în România”, a spus Principesa Margareta, referindu-se la faptul că Regele Mihai I a venit în România pe 19 noiembrie, când a prezent atunci la evenimentul "Porţi Deschise" la Palatul Elisabeta, la care aproximativ 1.200 de persoane i-au urat "La mulţi ani", cu ocazia zilei sale de naştere şi a zilei onomastice.

Principesa Moştenitoare Margareta a plecat sâmbătă într-o călătorie-simbol spre Sinaia, cu trenul regal, dedicată Zilei Naţionale a României, informează Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-29

Mai multe imagini:
Principesa Margareta despre mama sa: “Regina Ana se simte mult mai bine acum”
zoom
Parerea ta...

ALI MONSTRU
30 Noi 2014

"resedinta regala de la verxoa" ??? Bai, pupinilor, de cand sunt astfel de "resedinte" in Elvetia ???
ROMAN NEDUMERIT
02 Dec 2014

Toti se mira prin strainatate cum isi atribuie nestingherita aceasta familie tot felul de titluri inexistente. Care regina? Nici macar fosta regina nu poti spune, ca n-a apucat sa fie regina- Mihai abdicase mai inainte.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz