2019-05-26 04:12


Proapăt căsătorit, Claudiu Manda a rămas fără PERMIS de conducere

 |  21:15
Proapăt căsătorit, Claudiu Manda a rămas fără PERMIS de conducere

Polițiștii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, au declarat pentru Mediafax surse din Poliție.

Surse din Poliție au declarat pentru Mediafax că luni, în jurul orei 15.40, polițiștii l-au prins pe Claudiu Manda pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, conducând cu o viteză de 125km/h, în localitate.Parlamentarul a fost sancționat cu 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, la care au participat sute de invitați, printre care și mulți lideri social democrați. Petrecerea a avut loc într-un cort privat din comuna Ișalnița, județul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda au fost 517 invitați.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-01

TAGURI: permis de conducere, claudiu manda, psd, viteza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@TIGANUL CHIOMP MANDA
01 Apr 2019

AR TREBUI AMENDAT CU 13.050 DE LEI , IAR CARNETUL SUSPENDAT PENTRU 1 AN , PENTRU CA ESTE SENATOR , BARBAT DE CENTURISTA CRAIOVEANA SI MAI ALES CA A INCASAT O GRAMADA DE LOVELE LA RECENTA NUNTA CU DAR , OBICEI TIPIC TIGANESCO-PSDIST . MUIE PSD SI MIRESEI ALCOOLICE .
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
01 Apr 2019

sa mearga in pisdele masii in INDIA la tigani sa conduca cu 125kmh in localitate
Random imageUltimele stiri


STARBAG