2020-08-07 01:12

Probele ADN se confirmă: Fata ucisă de olandez era micuța Adriana

 |  21:18
Probele ADN se confirmă: Fata ucisă de olandez era micuța Adriana

Probele biologice ridicate de anchetatori în dosarul uciderii Adrianei, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, aparţin olandezului, informează Parchetul General. INTERPOL a comunicat oficial decesul lui Joop Visscher.

„În cursul zilei de astăzi, 26 septembrie 2019, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat.

Totodată, prin intermediul INTERPOL (organizația internațională de cooperare polițienească) a fost confirmat decesul suspectului.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale”, arată Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz