2019-08-25 17:42

Probleme de SĂNĂTATE pentru Principesa Margareta

 |  18:21
Probleme de SĂNĂTATE pentru Principesa Margareta

Principesa Margareta s-a simţit rău în timpul ceremoniilor organziate cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea monumentului ridicat cu sprijinul Casei Regale. Custodele coroanei s-a resimţit după ce a urcat pe jos, sâmbătă, la Crucea de pe Caraiaman, situată la aproape 2.300 de metri altitudine. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia medicilor.

Surse locale au declarat pentru News.ro că Majestatea Sa Margareta s-a simţit rău în timpul ceremoniei, după ce a parcurs pe jos o parte din drumul de urcare către Crucea de pe Caraiman, însă fără a avea nevoie de intervenţie medicală.

„Este un drum lung, obositor, pe care nu multe persoane îl pot parcurge fără dificultăţi. Este de apreciat efortul Majestiţii Sale şi faptul că a urcat până acolo” a declarat pentru News.ro şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-15Parerea ta...

ANONIM
15 Sep 2018

Oare trebuia sa o care cu jilțul??? Dacă este babă sa stea acasa sa nu se mai dea mare ....o panarama....ce se da prințesa....gata , s.a terminat cu regalitatea ....sa suga la duda nu de la stat
MONARHIA DUDELOR
15 Sep 2018

l-a facut de ras pe Mihai cu bolsevicii astia
VFD
16 Sep 2018

oare cine io fii pus sa urce acel traseu!
ANONIMUS
17 Sep 2018

Pentru postacii de mai sus. Lipsa de educatie si de respect. Habar nu aveti de istorie. Asa sa fiti tratati si voi cand veti ajunge la pensie si batranete. Timpurile se schimba si trebuie sa ne adaptam lor. Nimic si nimeni nu este vesnic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray