2020-07-08 02:10

Probleme mari la direcțiile Permise Auto și Înmatriculări. Serverele au căzut, provocând haos în toată țara

 |  11:14
Probleme mari la direcțiile Permise Auto și Înmatriculări. Serverele au căzut, provocând haos în toată țara

Sistemul național al direcțiilor de Permise de Conducere și Înmatriculări Auto din a căzut marți dimineață, după ce serverele din sediul central, din București, s-au supraîncălzit ca urmare a suprasolicitării.

Românii care au ajuns, marți dimineață la direcțiile specializate pentru înmatriculări auto sau obținerea de permise, au avut parte de o surpriză neplăcută.

Timp de două ore, nu s-a putut prelua nicio cerere și nu s-a putut emite niciun document, sistemul fiind nefuncțional în toată țara.

Reprezentanții  Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor spun că motivul a fost o defecțiune la sismtemul informatic, care a picat ca urmare a supraîncălzirii serverelor, în urma suprasolicitării.

Potrivit oficialilor de la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor problema a fost identificată și remediată de specialiști, în jurul orei 10.00.

”Încet, încet sistemul își revine. Ne pare rău pentru cele două ore cât acesta nu a funcționat. Informăm cetățenii că vom prelua absolut toate cererile, azi, chiar dacă va trebui să lucrăm peste program”, precizează ofițerul de presă al instituției.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz