2020-02-18 02:15

PROBLEME mari pentru Liviu Dragnea. Este acuzat de FALS și uz de fals

 |  19:03
PROBLEME mari pentru Liviu Dragnea. Este acuzat de FALS și uz de fals

Problemele de țin lanț pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Deputatul USR Cosette Chichirău acuză că în Parlament au avut loc infracțiunile fals și uz de fals, în legătură cu adoptarea unor amendamente la legea bugetului pentru anul 2019. Ea spune că marți au apărut patru amendamente, pe lângă cele 66, care figurau ca adoptate, deși ele nici măcar nu au fost discutate în comisie.

„FALS și UZ DE FALS în Parlament, la amendamentele lui Liviu Dragnea! Nu credeam că se poate așa ceva în România: amendamente băgate pe furiș care figurează ca adoptate deși ele nu au fost NICI MĂCAR discutate”, a anunțat, marți, Cosette Chichirău, deputat USR.

„Ieri, comisia de Învățământ a dat aviz pe buget, cu 66 de amendamente admise. Astăzi, la comisia de Buget, au apărut însă 4 amendamente în plus care figurau și ele ca fiind adoptate! Însă, repet, ele nici măcar nu au fost discutate în comisia de Învățământ. Inutil să mai spun că la toate cele 4 amendamente figura numele lui Liviu Dragnea ca inițiator. Al treilea om în stat face falsuri grosolane în Parlament”, a explicat deputatul opoziției, conform Digi24.

„Când un condamnat penal pentru fraudă la referendum conduce Camera Deputaților, nu e de mirare că procedurile parlamentare sunt fraudate”, mai spune Cosette Chichirău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-12Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
12 Feb 2019

LUA BANI PENTRU FIRMA , LA UN HOT DIN GASCA INTERNATIONALA A MEDICAMENTELOR . ACOPERITI LUI CAZANGIU , LE ESTE FRICA DE TERENTE . PORCUL A TINUT GAGICI PE BANI COPIILOR AMARITI SI FACE PE NEVINOVATU . DAR II VINE RINDUL LA CIMITIRUL ISTORIEI
MEFISTO
13 Feb 2019

KIKIRAU AI IESIT DE LA SOCOLA ? A FOST LINISTE O PERIOADA JEG INFECT FRIPTURIST CE ESTI.DE CE MA-TA NU AI STAT IN SUA ; CA AVEM AICI DESTUI NEBUNI NUMAI TU MAI LIPSEAI AI MIROSIT CA ROMAIA E RAIUL SCURSURILOR SMEKERE CA TINE IMPUTZITO BANI MULTI PE URLETE ISTERICE CUM FACI TU VACO NEBUNA DU-TE FA SI TE TRATEAZA CA LOCULTAU E LA BALAMUC NU IN GUVERNUL ROMANIEI
ERATA
13 Feb 2019

ROMAIA= ADICA ROMANIA IN COMENTARIUL ANTERIOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine