2019-07-18 14:05

Probleme MARI pentru un avion TAROM. Ce s-a întâmplat la Amsterdam

 |  10:35
Probleme MARI pentru un avion TAROM. Ce s-a întâmplat la Amsterdam

Un avion TAROM care urma să decoleze de la Amsterdam către București s-a defectat pe aeroportul din capitala Olandei, iar pasagerii au fost lăsați să aștepte în terminal.

După patru ore, pasagerii au fost scoși din terminal și lăsați să aștepte în zona de bagaje.

"Sunt pasager în cursa Amsterdam - București (plecare la ora 20:00). Din motive tehnice avionul nu a decolat. Iar noi... Suntem încă blocați în aeroportul Amsterdam. Au trecut 4 ore. TAROM nu ne-a dat nici un mesaj oficial. Căpitanul și echipajul au plecat la hotel. Olandezii ne-au dat o sticla de apă. TAROM-ul a dispărut. Nu știm ce să facem. Suntem ignorați. Așteptăm toți la bagaje. Ne-au scos de pe terminal.", a spus un pasager pentru Realitatea TV.

”Din păcate, după ce am fost debarcaţi nu am primit niciun fel de informare oficială de la TAROM - dacă ne putem caza, dacă ne va fi restituită contravaloarea cazării, unde, ce putem face, care sunt următorii paşi”, a declarat telefonic la Digi24 unul dintre pasageri, Cătălin Ciobanu.

Pasagerul a precizat că a primit pe Facebook o confirmare că va veni o aeronavă dimineaţă pentru a-i prelua pe călători.

La ora 12:00 noaptea, au ajuns pe aeroport doi reprezentanţi ai Ambasadei României, care au ajutat pasagerii, iar la ora 5:00 dimineaţa a venit reprezentantul Tarom de la Bruxelles, potrivit Digi24.

Duminică dimineaţă a decolat spre Amsterdam o altă aeronavă Tarom, care va aduce pasagerii la destinaţie, cursă programată să plece spre Bucureşti în jurul orei 10:00, ora României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray