2019-10-19 13:42

UPDATE Procesul lui DRAGNEA, la ultimul termen! Când va fi pronunțată DECIZIA

 |  16:15
UPDATE Procesul lui DRAGNEA, la ultimul termen! Când va fi pronunțată DECIZIA

Magistraţii instanţei supreme au anunţat, luni, că resping toate solicitările formulate de avocaţii inculpaţilor din procesul lui Liviu Dragnea, inclusiv cea de amânare, şi că judecă luni ultimul termen, informează Mediafax.

UPDATE: Instanța va da verdictul în dosarul lui Liviu Dragnea pe 27 mai, fix la o zi după alegerile europarlamentare, au anunțat luni seară judecătorii la capătul unei ședințe-maraton de aproape 7 ore.

Preşedintele completului de judecată de la ÎCCJ a anunţat, luni, că magistraţii vor amâna pronunţarea unei sentinţe în cazul lui Liviu Dragnea. Un avocat s-a declarat nemulţumit de ora târzie, iar preşedintele completului de judecată a spus că „oricum vom amâna pronunţarea”.

Procurorul DNA a anunţat, luni, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) că solicită pedepse mai aspre pentru inculpaţii din procesul lui Liviu Dragnea. „Solicităm aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, aşa cum a apreciat instanţa de fond”, a precizat procurorul.

Pe fond, Liviu Dragnea a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-20Parerea ta...

BORFAșUL NATIONAL
20 Mai 2019

La Jilava odata cu acest HOT nenorocit care a distrus statul roman si toata economia. Duceti-l dracu la puscarie sa scapam de gunoiul asta inputzit.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
20 Mai 2019

si sa vedem cat de urgent si dosarele Brazilia,TEL-DRUM,Belina ca tot ale Flausatului sunt
ANONIMUS
20 Mai 2019

A venit momentul sa scapam de acest individ bolnav de putere si bani ce nu intelege care este viitorul acestei tari O data cu el si de gasca care ii pupa picioarele!8291
ANONIM
20 Mai 2019

Scarba burgheza ,te ai trezitTrebue sa scapam de tradatorul bolnav mintal si curva masculina
PRAFUL SE ALEGE DE TARA
21 Mai 2019

DE GEABA . IL FACE SCAPAT . AM ASCULTAT DISCUTIILE LA NISTE PRIMARI . FAC ORCE NUMAI SA IL SCAPE . SI EI SUNT IN COLIMATORIU . DAR L-EA DAT PUTERI SPORITE . SUNT VATAFI IN TERITORI SI FAC ORCE CU COMUNITATILE SI CETATENII LOR . NIMENI NU II INTREABA DE PRETURI SI CHELTUIELII . FAC CE VREA PE MOSIA LOR . . PLUS SALARI SI CUMETRI INTRE EI . SA FACUT O INBARLIGATURA - CUMETRIE INTRE EI , CA NICI DRACU NU MAI SCAPA .
ANONIM
21 Mai 2019

Un articol despre tehnicile de marketing și justiție, ?
@ZORO
21 Mai 2019

Pe toti ii ia moartea pacatosule numai ca pe ce-i ce-i are mai aproape ii ia mai usor TU SI CEI CA TINE URMEAZA acum samanta de narod dambovitean PREISTORIC .............................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray