2019-11-15 03:03

Procurori ANCHETAȚI disciplinar în Dosarul VIOLENȚELOR din 10 august

 |  16:44
Procurori ANCHETAȚI disciplinar în Dosarul VIOLENȚELOR din 10 august

Procurorii care s-au ocupat de anchetarea mitingului din 10 august sunt anchetati disciplinar.

Este vorba despre trei procurori militari pentru care Inspecția Judiciară cere secției pentru procurori a CSM sancțiuni disciplinare - șeful Secţiei Parchetelor Militare din cadrul PICCJ, Gheorghe Cosneanu, Codruţ Mihalache şi Bogdan Ciprian Pîrlog, de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti,

Printre ei se află și procurorul care a fost în Piața Victoriei pe 10 august, la mitingul diasporei, și apoi a decis să se sesizeze din oficiu.

În baza acestei sesizări a fost deschis dosarul penal în care conducerea Jandarmeriei este cercetată pentru mai multe infracțiuni.

Inspecția Judiciară le reproșează celor trei procurori că ar fi încălcat dispoziții din ordine interne din cadrul Ministerului Public. Doi dintre procurori sunt acuzați că ar fi delegat alți magistrați să lucreze în cadrul acestui dosar cu încălcarea a două ordine ale Procurorului general al României, în timp ce procurorul care s-a sesizat din oficiu în acest caz este acuzat că nu ar fi trebuit să meargă în Piața Victoriei fără să își anunțe superiorii și că în acest fel a fost în același timp atât martor al evenimentelor, cât și organ de cercetare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-15Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
15 Ian 2019

LA REVOLUTIE SI MINERIADA SAU ASCULTAT TELEFOANE . ACUM NU A IESIT NICI UN TELEFON SAU STATIE EMISIE RECEPTIE
@NEGRO
16 Ian 2019

Justitie cum ?A la Rarinca?a la Portocala?a la johanus hotul si falsificatorul Asa justitie ?Asa adevar ?Asa libertate ?Drogatilor dementi SIKTIR!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray